Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Protest spontan în faţa Prefecturii Alba pentru Roşia Montană, Moşna şi Pungeşti

Dragoş Suciu

Publicat

în

Aproximativ 30 de persoane s-au întâlnit astăzi, la un protest spontan, iniţiat în cursul zilei de sâmbătă, pentru a fi solidari cu oamenii de la Roşia Montană, Pungeşti şi Moşna. Dacă protestele împotriva proiectului minier de la Roşia Montană erau binecunoscute, fiind organizate în fiecare duminică la Alba Iulia, oamenii au avut încă două motive pentru a ieşi în stradă.

Cei prezenţi şi-au arătat solidaritatea faţă de localnicii de la Pungeşti care luptă împotriva exploatării gazelor de şist prin fracturare hidraulică, persoane care au avut multiple incidente cu jandarmii în ultimele zile. Majoritatea celor prezenţi la protest domiciliază în Alba Iulia, Sebeş şi Roşia.

Conform legii, ca orice protest spontan şi acesta a durat 30 de minute, iar cei prezenţi nu au scandat, dar fluturat steaguri româneşti şi au afişat bannere şi pancarte cu mesaje ca „Solidaritate Roşia Montană, Pungeşti, Moşna”, „De ce baţi ţăranii la ei acasă, Victor Ponta?” sau „Roşia, Moşna, Pungeşti = inimi româneşti”.

[nggallery id=833]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Modernizare la Școala Gimnazială Ciuruleasa: Sală de sport dotată cu echipamente noi. Licitația de peste 40.000 de lei lansată pe SEAP

Bera Larisa

Publicat

în

Modernizare la Școala Gimnazială Ciuruleasa: Sală de sport dotată cu echipamente noi. Licitația de peste 40.000 de lei lansată pe SEAP Administrația comunei Ciuruleasa, a scos licitația, pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, care prevede modernizarea sălii de sport a școlii gimnaziale. Citește și: Modernizarea infrastructurii digitale a Școlii Gimnaziale „Ioan Maiorescu” din Bucerdea Grânoasă. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea