Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Liga a IV-a, etapa a 8-a, Inter Ciugud a dat lovitura la Aiud şi a învins Metalul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Venită după 4 eşecuri consecutive (inclusiv un ruşinos 3-6 acasă cu Cuprirom), Inter Ciugud a dat lovitura în etapa a 9-a a Ligii a IV-a şi a învins în deplasare pe Metalul Aiud, o echipă ce nu se regăseşte în ultima perioadă. De asemenea, FC Cugir este imbatabilă sub Drăgana şi a câştigat a 4-lea joc stagional pe teren propriu.

Rezultate: Metalul Aiud – Inter Ciugud 0-1 (0-1): Ad. Truşcă (11).

Foto: Adrian TOMA

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024

*FC Cugir – CS Ocna Mureş 3-1 (1-1): Bulgaru (4), R. Szabo (55, autogol), Gruian (80)/ Pereat (25). Rămaşi în inferioritate în actul secund, prin eliminarea lui Şumuţiu, amfitronii au profitat din plin de ezitările portarului advers R. Szabo.

Programul rundei: ora 16.00: Viitorul Sântimbru – Mureşul Vinţu de Jos, Cuprirom Abrud – Industria Galda de Jos; *duminică, 27 octombrie, ora 11.30: Energia Săsciori – Arena Alba Iulia, Performanţa Alba Iulia – Rapid Teiuş; ora 15.00: Dalia Sport Daia Română – Olimpia Aiud.

[nggallery id=529]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, calificare dramatică în finala Cupei României, după lovituri de departajare cu Performanța Ighiu! Formația din „curbă”, în premieră în ultimul act!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea s-a calificat dramatic în finala Cupei României, după ce a eliminat Performanța Ighiu la loviturile de departajare, deși a evoluat din minutul 65 în inferioritate numerică. Gruparea din Curbă, pregătită de Radu Andone, a acces în premieră în ultimul act al fazei județene a competiției „KO”. Astfel, în finala din 14 iunie, de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea