Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

CSU Alba Iulia în Divizia A la şah

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultimele două runde au adus alte două victorii pentru echipa de CSU Alba Iulia în seria de la Ocna Şugatag a Campionatului National pe echipe la şah – Divizia B.

“În runda a 4-a CSU Alba Iulia a învins cu 4-0 pe CSS Târgu Mureş, acelaşi scor fiind consemnat şi în ultima rundă împotriva echipei secunde a CS Sig-Mar Sighetu Marmaţiei, care nu s-a mai prezentat la meci! Cu 5 victorii din tot atâtea meciuri, CSU Alba Iulia a ocupat detaşat prima poziţie a clasamentului cu 10 puncte, promovând în Divizia A.

Pe locurile următoare s-au clasat CSS Odorheiu Secuiesc 7 puncte, CS Sig-Mar Sighetu Marmaţiei 6 puncte, ACS Bistriţa 5 puncte, CSS Târgu Mureş 2 puncte şi CS Sig-Mar Sighetu Marmaţiei II cu 0 puncte)”, se arată într-un comunicat remis presei de CSU Alba Iulia.

 Din echipa albaiuliană au făcut parte Marius Ceteraş (2,5 puncte din 3 partide), Tudor Sfârlog (5 puncte/5 partide), Mihnea Costachi (5 puncte/5 partide), Florin Ungurean (4 puncte/4 partide) şi Cristian Câmpian (3 puncte/3 partide).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea