Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

LIVE VIDEO: Premierul Victor Ponta la Roșia Montană

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primul ministru Victor Ponta a ajuns duminică după-amiază, în jurul orei 18.30, la Roșia Montană. Acesta a declarat că va coborî în mină pentru a vorbi cu minerii blocați în subteran.

Acesta a fost întâmpinat de localnicii care protestează la gura minei Cătălina-Monulești încă de miercuri dar și de alte aproximativ 2.000 de persoane (după cum anunță sindicatul ”Viitorul Mineritului”), sosiți din toată țara ca să-i susțină pe protestatari.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Alături de Victor Ponta la Roșia Montană se află prefectul de Alba, Gheorghe Feneșer şi deputatul Ioan Dîrzu.

UPDATE: După aproximativ 45 de minute de discuții, Victor Ponta i-a convins pe mineri să renunţe la protest. Aceştia au ieşit la suprafaţă şi au declarat că premierul le-a promis că împreună cu comisia specială vor studia proiectul cu cea mai mare atenție și vor găsi o soluție. Protestatarii au spus că au încredere în promisiunile premierului.

Le-am promis că ne întoarcem aici cu acea comisie specială şi fiecare parlamentar îi va asculta şi pe ei. Să-i ascultăm pe toţi, că şi oamenii ăştia au dreptul la viaţă”, a declarat Victor Ponta după ce a ieşit din mină.

(FOTO/VIDEO: Sindicatul ”Viitorul Mineritului”)

[nggallery id=255]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea