Rămâi conectat

Sport

Volei Alba-Blaj a învins CSM Bucureşti şi a terminat pe locul trei la Cupa Ardealul

Dan HENEGAR

Publicat

în

În ultima partidă disputată la Tg. Mureş, în cadrul turneului de pregătire dotat cu Cupa Mureşul, Volei Alba-Blaj a învins cu 3-1 (25-16, 25-15, 26-28, 27-25) pe CSM Bucureşti şi a terminat pe poziţia a treia. În setul pierdut, gruparea din Blaj a apelat la serviciile tinerelor Rus, Biriş şi Rotar.

A fost un turneu amical foarte util, cu echipe valoroase. Aceste jocuri sunt extrem de necesare în actuala etapă de pregătire.  Rezultatele au contat mai puţin, important fiind modul de reacţie al echipei„, a declarat Branko Gajic.

În precentele două jocuri, echipa din „Mica Romă” a pierdut în ordine, cu Medicina tg. Mureş, scor 1-3 şi Partizan Vizura Belgrad, scor 1-3 (25-19,23-25, 24-26, 21-25). A fost un succes împotriva echipei la care au activat în sezonul trecut Medved şi Ivanov, transferate la Blaj în această vară. În cursul săptămânii viitoare, Volei Alba Blaj va mai susţine jocuri de verificare cu CSU Medicina Tg. Mureş.

*Luni vine şi Collar

Branko Gajic a mizat pe următorul lot Luminiţa Trombiţaş, Adina Stanciu, Roxana Ivanof, Valentina Rusu, Adina Salaoru, Miroslava Kijakova şi Katja Medved (libero), Denisa Viloiu, Adriana Dudnic, Ramona Rus, Raluca Rotar, Alexandra Biriş şi Camila Lanner.

Luni va ajunge la Blaj şi voleibalista în varsta de 26 de ani Milagros Collar, participantă cu naţionala Spaniei la Campionatul European de volei feminin ce s-a desfăşurat în Germania


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea