Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Traian Băsescu refuză să comenteze decizia de respingere a proiectului Roşia Montană

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Victor Ponta a anunţat luni că nu mai susţine constituirea unei comisii speciale pe subiectul Roşia Montană pentru că liderii PNL şi PDL, Crin Antonescu şi Vasile Blaga s-au pronunţat împotriva proiectului. Atâta timp cât liderii politici de la două dintre cele mai mari grupuri din Parlament, sunt contra proiectului Ponta a apreciat că acesta oricum ar fi fost respins de Senat. Preşedintele Traian Băsescu a susţinut o conferinţă de presă la Palatul Cotroceni în care a vorbit despre poziţia României vizavi de Siria şi a evitat să comenteze proiectul Roşia deşi a fost întrebat de jurnalişti.

Doamnă nu eu am 70%! deci aţi observat vreo majoritate a preşedintelui de 70% în Parlament”, a evitat preşedintele să comenteze respingerea proiectului Roşia Montană. Acesta a susţinut că există o majoritate în Parlament care trebuie să se descurce.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Amintim că Traian Băsescu a declarat acum o săptămână că nu declanşează referendum naţional privind Roşia Montană, considerând că o dezbatere parlamentară ar fi utilă, şi a precizat că va fi „neutru” în legătură cu acest subiect pentru ca, la nevoie, să poată fi un mediator credibil.

După ce Traian Băsescu şi-a terminat conferinţa de la Cotroceni, preşedintele PNL, Crin Antonescu a convocat o şedinţă de urgenţă a PNL, la ora 18.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea