Rămâi conectat

Video

VIDEO: Zidul de la Sala Unirii, punct de sprijin pentru acrobații cu bicicleta

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ne-am obișnuit cu toții să-i vedem zilnic pe puștii care fac acrobații cu bicicleta în Piața Cetății din Alba Iulia. Pe unii chiar îi admirăm, sunt curajoși, ambițioși și își repetă ”schemele” până le reușesc la perfecție, chiar dacă uneori sunt nevoiți să ”se adune” de pe pavele. Se încurajează unul pe altul și chiar se filmează pentru a imortaliza ”fazele tari”.

Când această distracție depășește, însă, limitele bunului simț nu mai este chiar nimic de admirat.

Un exemplu ar fi un video ”proaspăt” postat pe rețeaua de socializare Facebook, în care unul dintre puștii teribiliști nu găsește alt punct de sprijin pentru acrobația sa decât zidul Sălii Unirii (nu demult renovat). Chiar dacă cel care a filmat este nemulțumit postarea stârnește admirația prietenilor și primește peste 100 de like-uri în doar 10 ore, semn că sunt mulți cărora le lipsesc cei 7 ani de acasă (fapt ce ar trebui să-i îngrijoreze pe părinți).

Explicația băieților este: ”dacă nu avem skate park ne dăm unde putem și încercăm să progresăm”…

No  comment!

Dincolo de acest răspuns, logic într-un fel, dar care nu justifică gestul făcut, ne întrebăm din nou: unde este Poliția Locală în momentele în care este nevoie de ea?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Video

Video

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce nu se face în ziua de Paște. Tradiția pe care trebuie să o respecte toți credincioșii pentru noroc și sănătate Sărbătoarea de Paște este cea mai importantă sărbătoare creștină, care celebrează Învierea lui Iisus Hristos, la trei zile după răstignirea sa pe cruce. Această sărbătoare este sărbătorită în fiecare an în prima duminică după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea