Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Mircea Hava, primarul degustător cu talent culinar şi viceprimarul Paul Voicu, cel mai bun luptător din oastea portocalie

Dragoş Suciu

Publicat

în

Celebra întâlnire a pedeliştilor din Alba, din ziua de 15 august, cu ocazia sărbătorii „Adormirea Maicii Domnului”, a strâns pe stadionul din Oarda de Jos, peste 100 de persoane în jurul ceaunelor pregătite de echipele angrenate în concurs. Cu acest prilej s-a remarcat şi puterea „portocalie” a judeţului, în frunte cu primarul Mircea Hava care s-a dovedit a fi un maestru bucătar şi un bun degustător.

Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni cărămizii şi NU portocalii, edilul oraşului a trecut pe la fiecare echipă pentru a servi câte un păhărel, dar nu înainte să asigure presa că nu se va urca astăzi la volan. Totodată, Mircea Hava a arătat că are calităţi culinare amestecând cu mult pathos în ceaunul de această dată portocaliu al MasterChef-ului Flaviu Tothăzan, participant la concurs. Astfel, putem sta liniştiţi în privinţa viitorului loc de muncă al primarului dacă nu va câştiga alegerile din 2016, care va fi cooptat cu siguranţă în bucătăria unei societăţi comerciale din oraş.

Nici viceprimarul Paul Voicu nu s-a lăsat mai prejos şi a arătat că are şi alte calităţi în afară de cele politice, fiind un bun cârcotaş şi cel mai bun luptător din oastea portocalie. După ce a fost playmaker-ul unui joc între participanţi i-a dat şansa colegului de partid, Dorin Nistor să se afirme, care nu a fost la fel de haios şi a luat-o la „fund”. Pentru că ulciorul nu merge de multe ori la apă, viceprimarul prezentator şi-a luat şi el plasă, şi a fost una plină cu apă, spre amuzamentul primarului care tocmai îşi aprindea ţigara, după masa copioasă. Mai mult decât atât, nemulţumit de farsele lui Dan Negru de Alba Iulia, un sătean din Oarda de Jos a pus bâta pe viceprimar, după cum se poate vedea şi în imagini.

[nggallery id=54]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea