Rămâi conectat

Curier Județean

La SC Uzina Mecanică Cugir SA – bătălia pentru grupa I de muncă continuă

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Conducerea SC Uzina Mecanică Cugir SA cu sediul în Cugir, jud. Alba, str. 21 Decembrie 1989 Nr.1, împreună cu Sindicatul Liber din uzină a întreprins în ultima perioadă o serie de demersuri pentru introducerea SC Uzina Mecanică Cugir SA pe lista Agenţilor economici din Anexa nr. 3 la Legea 263/2010, privind sistemul unitar de pensii, pentru că, atât actualii cât şi foştii angajaţi ai SC Uzina Mecanică Cugir SA să poată beneficia de avantajele oferite de încadrarea în grupa a I a de muncă până la 1.04.2001, respectiv condiţii speciale după această dată.
Cu sprijinul parlamentarilor PDL Alba, au fost făcute demersuri în acest sens către Ministerul Muncii şi Comisia de Apărare din Senatul României.
Aceasta din urmă a solicitat informaţii suplimentare cu privire la numărul eventualilor beneficiari ai acestui demers în vederea analizării impactului financiar asupra bugetului.
Pentru a putea răspunde acestei solicitări iniţiatorii demersului au deschis la sediul SC Uzina Mecanică Cugir SA, din str. 21 Decembrie 1989 Nr.1 (Poarta Furnică) un registru în care vor fi înscrişi toţi cei care au fost încadraţi în Grupa a I a de muncă la SC Uzina Mecanică Cugir SA, înainte de 1.04.2001, iar prevederile Legii 263/2010 iau acest drept considerandu-le perioada respectivă echivalentă cu grupa a II a de muncă.
Toţi cei interesaţi sunt rugaţi să se prezinte la adresa menţionată, în perioada 18 august -15 septembrie 2011, de luni până vineri, între orele 8.00 -14.00, cu cartea de identitate şi cartea de muncă.
Pentru înţelegerea corectă a demersului iniţiat de SC Uzina Mecanică Cugir SA, facem precizarea că acţiunea îi vizează NUMAI pe foştii şi actualii salariaţi care au avut şi au încadrarea în grupa I a de muncă înscrisă în Cartea de muncă sau dobândită prin instanţă şi cărora noua lege a pensiilor Nr 263/2010 le face echivalarea pentru perioada respectivă cu grupa a II a de muncă.
La prezentare este nevoie de Cartea de identitate şi Cartea de muncă în ORIGINAL, nu în copie.
Anunţul este postat la intrarea în Uzina Mecanică Cugir, poarta Furnica.
Conducerea SC Uzina Mecanică Cugir SA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare

Unirea Ziarul

Publicat

în

Un bărbat din Alba care vindea droguri de mare risc minorilor, condamnat la 9 ani de închisoare Acesta mai este judecat și pentru act sexual cu un minor și pornografie infantilă Un tânăr de 28 de ani, din comuna Cergău, a fost condamnat la 9 ani de închisoare pentru trafic de droguri, actr sexual cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea