Rămâi conectat

Curier Județean

Autorul unui furt de acum 7 ani, depistat de polițiștii din Sebeș – bărbatul era ascuns în… penitenciar

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Sebeş au reuşit probarea activităţii infracţionale a unui deţinut din Penitenciarul Bîrcea Mare în cazul comiterii de către acesta a unei infracţiuni de furt calificat.

În data de 28 iunie a.c., în urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Sebeş, a fost identificat principalul suspect de comiterea unui furt, în persoana lui J.G., de  36 ani,  din  Sebeş, cunoscut cu antecedente penale.

Din cercetări s-a stabilit faptul că suspectul, în noaptea de 6/7 septembrie 2006, pe timpul nopţii, prin forţarea unei uşi laterale, a pătruns în sediul unui birou situat în municipiul Sebeş, de unde a sustras un laptop şi suma de 10.000 lei.

”Suspectul se află deţinut în Penitenciarul Bîrcea Mare – judeţul Hunedoara, fiind transferat la data de 27 iunie a.c. în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Alba”, precizează reprezentanții IPJ Alba.

Cercetările continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat” faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 208 aliniatul 1, articolul 209 aliniatul 1 litera ,,g” şi ,,i” din Codul penal, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO | AVARIE multiplă în rețeaua de medie tensiune de la Sebeș: Aproximativ 600 de utilizatori realimentați cu ajutorul unui generator electric al ISU Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AVARIE multiplă în rețeaua de medie tensiune de la Sebeș: Aproximativ 600 de utilizatori realimentați cu ajutorul unui generator electric al ISU Alba O avarie multiplă în rețeaua de medie tensiune de la Sebeș a afectat marți, 2 iulie 2024, mai multe zone din municipiu. Aproximativ 600 de utilizatori au fost  realimentați cu ajutorul unui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea