Rămâi conectat

Curier Județean

„Parcul Industrial Cugir SA” cere eșalonare la plata dividendelor pe anul 2011

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

În ședința de joi a Consiliului Județean Alba va fi supusă spre aprobare solicitarea SC ”Parcul Industrial Cugir” SA, de eșalonare la plată a sumei de 9.088 de lei reprezentând dividendele datorate Consiliului judeţean Alba, aferente anului 2011.

În Adunarea Generala a Acţionarilor de la Societatea comercială Parcul Industrial Cugir SA au fost aprobate situaţiile financiare ale societăţii pe anul 2011 precum şi repartizarea unei părţi, din profitul brut realizat pentru plata dividendelor în sumă de 12.366 de lei către Consiliul Judeţean Alba. Din valoarea dividendelor de plată societatea a achitat suma de 3.278 lei iar pentru restul de bani solicită eșalonare deoarece ”în prezent societatea se află în dificultate cu plata, acestora, cauzele principale fiind modul anevoios de recuperare a unor creanţe precum şi necesitatea realizării investiţiilor angajate, investiţii necesare desfăşurării activităţii productive a agenţilor economici din cadrul parcului”.

În cazul în care consilierii județeni vor fi de acord, societatea va trebui să achite restanța în trei rate împărțite egal, în lunile iulie, august și septembrie 2013.

Societatea comercială Parcul Industrial Cugir înfiinţată prin Hotărârea Consiliului Judeţean Alba nr. 100/30.09.2002 are ca obiect de activitate „Administrarea imobilelor pe bază de tarife sau contract”. Activitatea economică desfăşurată în anul 2011 a dus la obţinerea unui profit brut în sumă de 62.251 lei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sâmbătă, 6 iulie | Spectacol- premieră „Ursul păcălit de vulpe”, la Teatru de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia

Bera Larisa

Publicat

în

Sâmbătă, 6 iulie | Spectacol- premieră „Ursul păcălit de vulpe”, la Teatru de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia Sâmbătă, 6 iulie 2024, de la ora 17.00 va avea loc spectacolul- premieră „Ursul păcălit de vulpe „, la sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel” din Alba Iulia. Citește și: 6 iulie | Ziua Rozelor 2024, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea