Rămâi conectat

Actualitate

INFOTRAFIC: Maşini înzăpezite pe Transalpina, la Obârșia Lotrului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că, potrivit informaţiilor primite de la dispeceratul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, un microbuz în care se află şase persoane şi un autoturism cu trei persoane la bord au rămas înzăpezite pe DN 67 C (Transalpina), în zona Obârşia Lotrului.

Precizăm că în zona amintită ninge abundent, iar drumul este închis, restricţia fiind semnalizată cu indicatoare. Le recomandăm conducătorilor auto să nu încalce prevederile legale, pătrunzând pe sectoare de drum cu circulaţia interzisă, pentru a nu se repeta astfel de situaţii”, spun reprezentanții IGPR.

Potrivit realitatea.ro câţiva întreprinzători din zona gorjeană Rânca vor să deszăpezească şoseaua Transalpina pentru ca aceasta să fie deschisă cât mai repede traficului rutier.

Adrian Creangă de la Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a precizat că în zonă au fost trimişi jandarmi montani pentru salvarea celor nouă persoane rămase înzăpezite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut

Bera Larisa

Publicat

în

LISTA actualizată | ATENȚIE la apa pe care o beți: 64 de izvoare și fântâni din Alba NU au apă bună de băut Direcția de Sănătate Publică Alba îndeamnă cetățenii să verifice întotdeauna sursa apei înainte de consum. Este important ca, în cazul izvoarelor neconforme, să se evite consumul direct și să se opteze pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea