Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Actualitate

VINERI: Triplă lansare de carte la Centrul de Cultură „Liviu Rebreanu” din Aiud

Alexandra Mates

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Centrul de Cultură “Liviu Rebreanu” din Aiud organizează vineri, 17 mai, de la ora 17.00, un amplu eveniment cultural. Este vorba despre lansarea volumelor „Dereticarea spaţiului” – autor Ligia Csiki, „Povestea alfabetului”  – Puşa Roth şi „Ultima femeie” de Ştefan Melancu. Vor prezenta profesorii Despina Stanciu, Ramona Rusu, Oana Badea, bibliotecar Natalia Bardi şi poetul Ioan Hădărig.

De asemenea, pe lângă lansarea celor trei cărţi, va avea loc un recital de poezie susţinut de elevii din clasa a V-a A şi B de la Şcoala Gimnazială, „Axente Sever”, coordonaţi de profesorii Elena Boldor şi Daciana Mihăilă.

Evenimentul este organizat de Despărţământul “Ovidiu Hulea” din Aiud, Centrul de Cultură “Liviu Rebreanu”, Fundaţia Inter-Art Aiud, în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Protecția mediului, în bani: Cât a cheltuit statutul român pentru gestionare deșeurilor și apelor reziduale în 2023

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Protecția mediului, în bani: Cât a cheltuit statutul român pentru gestionare deșeurilor și apelor reziduale în 2023 În anul 2023, cheltuielile pentru protecția mediului la nivel național au fost de 19,8 miliarde lei reprezentând 1,2% din PIB – ul aferent anului menționat. Cheltuielile la nivel naţional includ: investiţiile, cheltuielile curente interne (cheltuielile curente efectuate prin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea