Rămâi conectat

Sport

Narcisa Lecuşanu îndrăgostită de Ocna Mureş

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Narcisa Lecuşanu s-a îndrăgostit de judeţul Alba, mărturie în acest sens fiind cele două vizite efectuate la Războieni şi Onca Mureş, la interval de numai câteva luni. La baza demersului stă relaţia de prietenie cu Ana Maria Grozav, fosta sa colegă de la echipa naţională, ce a început de anul trecut să adune în jurul ei câteva zeci de copii, cărora cu multă pasiune, încearcă să le dezvăluie tainele acestui frumos joc. La Ocna Mureş, în noua dar cocheta sală de sport a Şcolii „Lucian Blaga” a avut loc Turneul de handbal, unde alături de echipa gazdă AS „Salinae” Ocna Mureş condusă de Ana Maria Grozav, au mai evoluat Olimpic Tg Mureş şi Viitorul Cluj Napoca. De menţionat că antrenorul formaţiei clujene este Corneliu Misăilă, cel care a propulsat în handbalul mare jucătoare precum Oana Şoit (Itxaco, transferată la Oltchim Rm Vâlcea) şi Mihaela Tivadar („U” Jolidon), el fiind mereu în căutare de tinere talente.
Încântată de entuziasmul găsit aici în toamnă, la prima sa vizită, Narcisa Lecuşanu s-a întors la Ocna Mureş pentru a vedea evoluţia micilor handbalişti. În prezent directoare a loturilor naţionale de handbal feminin în cadrul Federaţiei Române de Handbal, Lecuşanu nu a venit cu mâna goală, dăruind participanţilor trei rânduri de echipament şi multe alte cadouri. Mare iubitoare de copii şi dornică spre a-i îndrepta pe cât mai mulţi către acest sport, Narcisa a făcut şi o mică demonstraţie de handbal spre deliciul întregii săli; apoi celor mai curajoşi mici handbalişti care au executat corect probele le-a oferit mingi. „Este de apreciat cum o fostă sportivă de mare caracter înţelege să facă reclama sportului care a propulsat-o în top. De asemenea, merită felicitat entuziasmul şi încăpăţânarea Anei Maria Grozav de a forma la Ocna Mureş un nucleu puternic de juniori handbalişti, în ciuda tuturor circumstanţelor. Felicitări tuturor celor implicaţi în eveniment, organizatorilor, invitaţilor, sponsorilor, părinţilor şi nu în ultimul rând, copiilor-marii câştigători în urma unei astfel de acţiuni”, a apreciat Marinela Damian, profesor la şcoala din Războieni, care alături de colegii săi Istina Badu şi Pantilimon Popovici de la Şcoala din Războieni, a iniţiat în urmă cu doi ani un proiect educativ având ca principal obiectiv apropierea copiilor de adevăratele modele din sportul românesc.
Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSU Alba Iulia, reunire pe 15 iulie, Alin Minteuan, noul antrenor principal al formației universitare

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia, reunire pe 15 iulie, Alin Minteuan, noul antrenor principal al formației universitare CSU Alba Iulia, la al treilea sezon consecutiv în Liga 3, va începe pregătirile în 15 iulie sub comanda noului antrenor principal, clujeanul Alin Minteuan. Mutarea se prefigura încă din primăvară, în timpul play-off-ului, după despărțirea de Bruno Vienescu. Alin […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea