Rămâi conectat

Actualitate

Finala pentru finală, la baschet feminin: CSM Târgovişte – CSU Alba Iulia, astăzi, ora 18.00

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia face istorie în baschetul autohton şi a izbutit întâia oară să învingă pe CSM Tâgovişte. A fost meciul de senzaţie de duminică, de la Alba Iulia, care a împins semifinalele spre al treilea act. Minunea s-a produs, trupa lui Popov a reuşit să se impună în faţa unui obstacol ce părea de netrecut. Pentru prima oară în ultimii ani, Târgoviştea are nevoie de un meci decisiv pentru a accede în finala Ligii, programat astăzi de la ora 18.00. În istoria modernă a clubului dâmboviţean, calificarea s-a obţinut, de fiecare dată, după un număr minim de jocuri, ceea ce transformă partida cu studentele din Cetatea Marii Uniri într-o confruntare cu adevărat specială. Şi în cealaltă semifinală, ICIM Arad – CSM Satu Mare, scorul este egal 1-1 şi e nevoie de un meci decisiv.

*Popov a scris istorie!

După o lună aprilie fabuloasă, CSU Alba Iulia se află în faţa unui meci hotărâtor, ce-i creionează viitorul: finala mică, sau finala mare a campionatului. „Sunt jocuri total diferite, una a fost la Alba Iulia, alta e în deplasare. Ştim ce ne aşteaptă la Târgovişte, un meci decisiv pentru ambele echipe. Campioana evoluează foarte agresiv, mai ales pe propriul teren, iar noi încercăm să dăm totul, să jucăm cel mai bun baschet posibil”, a spus antrenorul sârb Miroslav Popov. „CSM Târgovişte rămâne favorită, asta e clar, însă nu ne vom da la o parte. Întâlnim o echipă cu experienţă de Euroligă, ce ştie să abordeze partidele decisive. În meciul secund am demonstrat că putem şi ne vom agăţa de orice şansă ivită. E lăudabil întregul parcurs de până acum a echipei, dar vrem şi mai mult”, a declarat Petru Eleş, director sportiv al CSU.

*Turneu Under 17 la Alba Iulia

În aceste zile, în Sala LPS Alba Iulia se dispută un turneu Under 17 la baschet feminin. Echipa locală condusă de George Lăncrănjan a învins aseară pe  CSME Oradea (scor 83-48) şi mai are drept adversari CSŞ Sibiu (miercuri, ora 15.00) şi CS BBALL 6 Sf. Gheorghe (joi, ora 12.00), primele 3 formaţii calificându-se la finala pe ţară.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea