Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO/VIDEO: Festivitate de premiere şi demonstraţii ale elevilor Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul”

Alexandra Mates

Publicat

în

Elevii Colegiului Militar Liceal „Mihai Viteazul” din Alba Iulia au sărbătorit astăzi Ziua Forţelor Terestre printr-o festivitate de premiere a câştigătorilor concursului intern Cupa Forţelor Terestre. Mai apoi, 21 de elevi de clasa a X-a au oferit o demonstraţie de îndemânare cu armele din dotare.

Cupa Forţelor Terestre s-a desfăşurat pe mai multe secţiuni: alergare 2.000 m, grenadă la precizie, tenis de masă, tir şi volei. Cei mai buni din elevi au fost recompensaţi cu diplome, tricouri şi cărţi.

Elemetul de spectacol a fost asigurat de elevi din clasa a X-a, care au demonstrat că ştiu foarte bine să mânuiască armele din dotare. Demonstraţia de astăzi a fost rodul antrenamentelor din ultimele două luni, timp în care tinerii, coordonaţi de comandantul campaniei clasei a X-a , căpitan Turic Raul, s-au pregătit intens pentru ziua de astăzi. Imaginile vorbesc de la sine.

YouTube video

Elevii au încheiat demonstraţia în pas de defilare.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

O nouă conferință națională „Profesorul Ion D. Lăzărescu”, în octombrie 2024: Cadre inginerești din întreaga țară se reunesc la Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

O nouă conferință națională „Profesorul Ion D. Lăzărescu”, în octombrie 2024: Cadre inginerești din întreaga țară se reunesc la Cugir Asociația Generală a Inginerilor din România – Sucursala Alba, pregătește o nouă conferință națională „Profesorul Ion D. Lăzărescu”, la Cugir Asociația Generală a Inginerilor din România (AGIR) – sucursala Alba (cu sediul la Cugir) a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea