Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Simion Crețu va reprezenta județul Alba în Comisia de Regionalizare înființată de PNL și condusă de Klaus Iohannis

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Simion Crețu a fost propus de membrii Biroului Permanent Județean al PNL pentru a reprezenta interesele județului Alba în Comisia pentru Regionalizare recent înființată de Partidul Național Liberal.

Aceasta comisie are rolul de a redacta punctul de vdere al PNL privind reorganizarea administrativ teritorială a României și este condusă de prim-vicepreşedintele liberalilor și totodată primarul Sibiului, Klaus Iohannis.

Potrivit conducerii partidului, grupul de lucru din cadrul PNL se va întâlni săptămânal şi ar trebui să realizeze în maximum trei săptămâni un punct de vedere care va fi transmis conducerii USL. Din acesta comisie fac parte numeroși lideri ai organizațiilor județene.

Directorul general al Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Centru va avea misiunea de a-i convinge pe colegii săi, că odată cu regionalizarea, Alba Iulia trebuie să devină centrul administrativ al Regiunii Centru și nu Brașovul, Sibiul sau municipiul Târgu-Mureș.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova

Bogdan Ilea

Publicat

în

Anunț de mediu: Modernizarea sistemului de scurgere a apei pluviale, satul Reciu, comuna Gârbova COMUNA GÂRBOVA, titular al proiectului „MODERNIZAREA SISTEMULUI DE SCURGERE A APEI PLUVIALE, SATUL RECIU, COMUNA GÂRBOVA, JUDEȚUL ALBA”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Alba, în cadrul procedurii de evaluare a impactului […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea