Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Doi bărbați de etnie maghiară din Galda de Jos, reținuți de polițiști pentru furtul unor ţevi dintr-un gard din Oiejdea

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Poliţiştii Secţiei 1 Politie Rurală Galda de Jos i-au reținut luni, 25 februarie, pe principalii suspecţi de comiterea furtului unui număr de 56 de ţevi metalice din gardul împrejmuitor al unui teren situat în locul Bilag, de pe raza localităţii Oiejdea, comuna Galda de Jos.

Potrivit IPJ Alba “în urma cercetărilor efectuate de poliţişti a rezultat că în data de 18 februarie 2013, în jurul orelor 17,00, Karoly K., de 30 de ani şi Imre K., de 44 de ani, ambii din comuna Galda de Jos, au sustras ţevile gardului împrejmuitor pe care ulterior le-au valorificat la un centru de colectare a fierului vechi. Prejudiciul reclamat de proprietarii gardului este în 2.360 lei.

Faţă de cei doi suspecţi a fost luată măsura  reţinerii pe baza de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de azi, 26.02.2013, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunerea de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă”.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Când începe vacanța de vară 2024: Data la care elevii vor intra în vacanța mare, în funcție de clasă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Când începe vacanța de vară 2024: Data la care elevii vor intra în vacanța mare, în funcție de clasă Vacanţa de Paşte s-a încheiat de câteva săptămâni, iar elevii au revenit în bănci, dar cei mai mulţi dintre ei se gândesc deja la vacanţa mare care nu mai începe la cunoscuta dată de 15 iunie. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea