Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Florin Roman: Cinematograf normal și 3D în Alba Iulia, la Teatrul “Prichindel”! Investiția va fi de 800.000 de lei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O surpriză plăcută pentru locuitorii județului Alba este intenția liderilor Consiliului Județean Alba – Ion Dumitrel președinte și a vicepreședinților Florin Roman și Alin Cucui  –  de a investi într-un cinematograf la Alba Iulia.

Este vorba mai exact de transformarea Teatrului de Păpuși “Prichindel”, situat lângă Poliția municipiului Alba Iulia, într-un spațiu multifuncțional, în care până la sfârșitul anului, ar putea fi inaugurate “un cinematograf normal, un cinematograf 3D si o mare sala de conferințe”. Suma pentru această investițiie s-ar ridica la circa 800.000 de lei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Declarația integrală a lui Florin Roman, vicepreședintele CJ Alba:

“Vreau sa dau o veste foarte buna si cred eu asteptata de albaiulieni. Împreuna cu presedintele Ion Dumitrel si cu vicepreședintele Alin Cucui am optat pentru solutia de a da Teatrului Prichindelul un caracter de multifunctionalitate. Vizam ca pe lângă traditia folosirii teatrului de copii, aici sa functioneze in câteva luni si un cinematograf normal, un cinematograf 3D si o mare sala de conferințe. Prin bugetul pe 2013, CJ Alba aloca circa 8 miliarde de lei vechi pentru întreaga investiție, care va schimba total fata acestui teatru de tradiție din Alba Iulia. Noua sala va avea o capacitate de circa 150 de locuri. Speram ca de la sfârșitul acestui an, tinerii albaiulieni sa nu mai fie obligați sa meargă la Cluj pentru a viziona o protecție 3D.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de președinte a Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024, și-au depus candidatura 7 candidați. Până la data publicării acestui articol, doar 5 au fost validați. Candidaților Nicola Adrian de la Partidul Național […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea