Rămâi conectat

Ştirea zilei

Răzbunare prin incendiere între moţi

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Garda de Intervenţie Câmpeni a fost solicitată să intervină luni, 13 iunie, în jurul orei 11.10, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit, din localitatea Coceşti, comuna Avram Iancu. La faţa locului pompierii militari s-au deplasat cu două autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Avram Iancu. Ca urmare a incendiului au ars acoperişul casei de locuit confecţionat din lemn cu învelitoare din azbociment pe o suprafaţă de aproximativ 24 mp. Valoarea pagubelor a fost estimată de pompieri la 2.500 de lei, iar bunurile salvate nu depăşesc circa 3.000 de lei. Cauza probabilă a incendiului este acţiunea intenţionată, cercetările fiind continuate de către poliţie, a declarat plt. Alina Bălaş, purtătorul de cuvânt al ISU Alba.
Şi pompierii militari de la punctul de lucru din Sebeş al Detaşamentului de Pompieri Alba Iulia au fost solicitaţi să intervină în noaptea de luni spre marţi, în jurul orei 3.30 pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperişul unei case de locuit din Sebeşel, comuna Săsciori. Pompierii militari s-au deplasat la locul sinistrului cu 3 autospeciale de stins incendii, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Săsciori. Flăcările au cuprins acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 65 mp, acoperişul anexei gospodăreşti pe o suprafaţă de circa 34 mp şi 4 mc de scândură. Bunurile distruse au fost estimate de pompieri la circa 3.000 de lei, iar valoarea materialelor protejate se cifrează la aproximativ 7.000 de lei. S-au salvat şi protejat, în urma intervenţiei, bunuri materiale în valoare de aproximativ 7.000 lei, pierderile materiale fiind evaluate la circa 3.000 lei.
După o zi de la producerea incendiului, anchetatorii – pompieri militari şi poliţişti, nu au ajuns încă la nicio concluzie cu privire la cauza şi împrejurările izbucnirii focului, dar nu exclud nici posibilitatea unei acţiuni intenţionate, a mai spus plt. Alina Bălaş. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

INCENDIU izbucnit la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Intervin pompierii

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE FOTO | INCENDIU izbucnit la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Intervin pompierii Un incendiu a izbucnit, joi, 4 iulie, în jurul orei 18.00 la deșeuri menajere în Șanțurile Cetății din Alba Iulia Citește și: UPDATE FOTO | INCENDIU izbucnit la un lan de grâu în Coșlariu Nou. Intervin pompierii Detașamentul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea