Rămâi conectat

Politică Administrație

Gheorghe Feneșer – noul prefect de Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Gheorghe Feneșer, președintele Partidului Conservator Alba a fost desemnat astăzi pentru a ocupa postul de prefect al județului Alba. Decizia a fost luată în ședința de Guvern.

Potrivit reprezentantului Prefecturii Alba, în acest moment nu există vreo înștiințare oficială însă există o declarație a ministrului Administrației, Liviu Dragnea, difuzată de posturile de televiziune, care a anunțat respectiva schimbare. Purtătorul de cuvânt Ada Rus a mai explicat că, la fel ca fostul prefect Dan Coriolan Simedru și Flaviu Cozuc a fost detașat temporar pentru exercitarea funcției de prefect, fără a fi precizată o anumită dată la care i-ar expira mandatul.

Contactat de reporterii Ziarului Unirea, Gheorghe Feneșer a declarat că a fost anunțat telefonic despre numirea sa pe funcție și că așteaptă o înștiințare oficială.

Astăzi am aflat și eu că am fost numit în funcția de prefect de Alba înurma ședinței de Guvern. Aștep apariția deciziei în Monitorul Oficial și învestirea – pașii normali care se fac în aceste situații. Nu vreau să schimb absolut nimic în instituție și doresc să continui lucrurile bune făcute de cei ce au ocupat această funcție înaintea mea. O prioritate pentru mine va fi coagularea tuturor forțelor politice și administrative pentru desemnarea municipiului Alba Iulia drept capitală regională”, a declarat Gheorghe Feneșer.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO | Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european

Ziarul Unirea

Publicat

în

Municipiul Alba Iulia – Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa, pentru implicare activă și calitativă în promovarea idealului european O nouă recunoaștere europeană pentru Alba Iulia: Consiliul Europei ne-a oferit Diploma Europeană, prima distincție a Premiului Europa! Citește și: FOTO | Lucrările pentru o nouă parcare în municipiul Alba Iulia, aproape finalizate. Câte locuri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea