Rămâi conectat

Ştirea zilei

Programul patinoarului din Alba Iulia. Acrobaţii cu făclii pe gheaţă, concursuri şi multe alte suprize la inaugurare

Alexandra Mates

Publicat

în

*Vezi  care sunt preţurile de intrare şi de închiriere a patinelor

Frumuseţea emoţiilor stă în puterea lor, iar dansul flăcărilor pe gheaţă ne va convinge de asta. Sâmbătă, 15 decembrie  la ora 17.30, se deschide patinoarul din Piaţa Cetăţii cu un memorabil show „Fire on Ice”. Sunteţi aşteptaţi să vă bucuraţi alături de organizatori de un spectacol pirotehnic combinat cu acrobaţii care vor crea efecte vizuale unice, oferit de patinatori profesionişti din Sibiu. Patinoarul va fi animat de un DJ, care v-a pregătit concursuri inedite şi surprize de la Vodafone.

„Simplitatea şi naturaleţea, care îi însufleţesc pe tinerii rebeli de la Crispus, vor aduce un tribut binemeritat echilibrului dintre apă şi foc.  Vă aşteptăm în lumea lui Moş Crăciun cu turtă dulce, vin fiert şi brăduţi decoraţi, dulciuri sau produse traditionale româneşti. Pentru cei mici am pregătit în Sala Unirii, Atelierul de turtă dulce – un loc de creaţie însufleţit de  personaje vesele, pregătite să intre în joacă şi să-i distreze pe pitici. Ajutoarele lui Moş Crăciun îi aşteaptă deja pe micuţii înarmaţi cu creativitate, să participe gratuit la atelier, iar la final, autorii celor mai inedite opere garstronomice vor primi cadouri”, au transmis reprezentanţii primăriei.

Nu rataţi nici fanfara lui Moş Crăciun care va însufleţi Piaţa Cetăţii în 21 decembrie de la ora 18.00, corurile de copii şi concertele care ne vor aduce în suflete magia Crăciunului.

Programul de funcţionare al patinoarului:

De luni până vineri: 14.00-15.30;  16.00-17.30;  18.00-19.30;  20.00-21.30.
Sâmbătă, duminică şi în vacanţă: 10.00-11.30; 12.00-13.30; 14.00-15.30; 16.00-17.30;  18.00-19.30;  20.00-21.30.

Biletul de intrare va fi 10 lei pentru 1 oră şi jumătate.
Cei care nu au patine le pot închiria cu 10 lei pentru o oră şi jumătate.

Festivalului iernii „Alba în Magia Crăciunului” este organizat de Primăria municipiului Alba Iulia şi Consiliul Judeţean Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

ACCIDENT rutier în Mirăslău: Coliziune între un autoturism și un tractor. Intervin pompierii din Aiud

Bera Larisa

Publicat

în

ACCIDENT rutier în Mirăslău: Coliziune între un autoturism și un tractor. Intervin pompierii din Aiud Un accident a avut loc sâmbătă, 17 august 2024, în jurul orei 15.12 în comuna Mirăslău, între un autoturism și un tractor. Detasamentul de pompieri Aiud intervine pentru asigurarea masurilor specifice si acordarea primului ajutor medical la un accident rutier […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea