Rămâi conectat

Actualitate

Micii meseriaşi din Alba Iulia au primit recunoştinţa urbei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

O tradiţie veche cât manifestarea „Zilele oraşului Alba Iulia” în sine este decernarea unor diplome de excelenţă, sau recunoştinţă (titulatura s-a mai schimbat de la un an la altul, dar sensul lor a rămas acelaşi) oamenilor care au contribuit de-a lungul timpului la dezvoltarea Oraşului Marii Uniri. Anul acesta Consiliul local Alba Iulia a decis ca aceste diplome să fie acordate celor mai cunoscuţi mici meseriaşi, care prin munca lor anonimă, dar necesară fiecăruia dintre noi au contribuit la confortul nostru de zi cu zi.. Ceremonia înmânării diplomelor de recunoştinţă „URBIS GRATES” (Oraşul vă mulţumeşte) primele care au purtat în cele opt ediţii de până acum acest înscris a avut loc sâmbătă dimineaţa la Sala Unirii. În total au fost decernate 62 de diplome pentru micii meseriaşi: fotografi, croitori, coafeze, prelucrări metalice, ceasornicari, măcelari, pălărieri, mecanici auto, moaşe ş.a. „pentru că Alba Iulia nu înseamnă numai istoria, numai Mihai Viteazul sau Cetatea pe care o preţuim atât.

Oraşul sunteţi şi dumneavoastră, toţi cei care prin munca de zi cu zi ne faceţi munca mai plăcută”, a subliniat primarul Mircea Hava, cel care a şi înmânat aceste diplome. Tot el a adăugat că sigur nu au fost toţi micii meseriaşi nominalizaţi, dar au fost aleşi cei care sunt recunoscuţi şi în breaslă dar şi printre albaiulieni ca cei mai merituoşi. „Dacă au existat scăpări, noi suntem aici, dumneavoastră sunteţi în oraş şi vom putea repara eroarea.” Ceremonia s-a desfăşurat în prezenţa lui Ion Dumitrel – preşedintele Consiliului judeţean Alba, a celor doi viceprimari ai municipiului Alba Iulia Voicu Paul şi Ioan Bogăţan, a senatorului Alexandru Pereş, a deputatului Clement Negruţ şi a tuturor celor care au dorit să le fie alături gratulaţilor. Ne alăturăm şi noi pe această cale iniţiativei Consiliului local Alba Iulia şi le urăm tuturor multă sănătate şi putere de muncă!

Anca DINICĂ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători

Ziarul Unirea

Publicat

în

Reduceri de 20% pentru călătoriile cu trenul în mai multe ţări europene: Anunțul CFR Călători CFR Călători a anunțat joi că se acordă reduceri de 20% în perioada 4 – 18 iulie celor care cumpără Interrail Global Pass sau One Country Pass, abonamente pentru călătorii cu trenul în ţările europene, cu valabilitate începând din 1 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea