Rămâi conectat

Actualitate

Alba Iulia: Un șofer alcoolizat a ”parcat” în gardul Colegiului Militar

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Lucian O., un albaiulian de 23 de ani, este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, după ce, noaptea trecută, a ajuns cu mașina în Gardul Colegiului Militar.

Accidentul s-a produs în jurul orei 3,30. Polițiștii au stabilit că în timp ce conducea autoturismul pe strada Fântânele, tânărul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției şi a intrat în coliziune cu gardul Colegiului Militar Mihai Viteazu. În urma accidentului nu au rezultat victime omeneşti.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că se afla sub influenţa alcoolului, valoarea rezultată fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Foto: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă

Bera Larisa

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Primele DECIZII au ajuns la pensionari prin poștă Peste jumătate de milion de decizii de recalculare a pensiilor au fost înmânate beneficiarilor de către Poşta Română, vineri, în prima zi de distribuire, informează compania printr-un comunicat, potrivit Agerpres. Citește și: PENSII 2024 | Poșta Română începe distribuirea deciziilor de recalculare a pensiilor. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea