Rămâi conectat

Curier Județean

Accident grav la Lancrăm: O femeie de 81 de ani a fost spulberată de un autocamion

Bogdan Presecan

Publicat

în

Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri pe DN 7, la ieșirea din Lancrăm, înspre Sebeș, în urma unui grav accident de circulație care a avut loc miercuri, în jurul orei 14.30.

O femeie în vârstă de 81 de ani a fost practic spulberată  de un autocamion. Aceasta a fost transportată de către o ambulanță la spital pentru îngrijiri, cu leziuni grave în zona capului. Din primele cercetări vârstnica se angajase în traversarea străzii ărin loc neregulamentar, iar autocamionul nu a mai avut timp să o evite.

La locul accidentului se află mai multe echipaje de poliție care efectuează cercetarea la fața locului, urmând să stabilească condițiile exacte în care s-a produs nenorocirea.

UPDATE 15.30: Traficul auto în zona Lancrăm a fost deblocat. Circulația auto a fost reluată după ce s-au format coloane de mașini pe mai mulți kilomeri.

Victima a rămas internată în spital, starea ei de sănătate fiind foarte gravă.

UPDATE 16.40: Victima accidentului, femeia de 81 de ani din Lancrăm, a decedat la spital, în urma rănilor grave suferite în urma impactului cu autocamionul.

UPDATE raport IPJ: Echipa operativă deplasă la fața locului, din primele cercetări a constat că P.A., în vârstă de 82 de ani din Lancrăm,  s-a angajat în traversare neregulamentară a  părții carosabile  și a fost surprinsă și accidentată de autoutilitara condusă de C.R.A. de 26 de ani din localitatea Bistra, județul Alba.

În urma impactului, femeia a fost ranita grav, fiind transportată cu ambulanța la Spitalul Județean Alba, unde a decedat.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEER- Ghid informativ pentru utilizatori: Campanie pentru o informare corectă despre pașii schimbării furnizorului

Bera Larisa

Publicat

în

DEER- Ghid informativ pentru utilizatori: Campanie pentru o informare corectă despre pașii schimbării furnizorului Distribuție Energie Electrică Romania, cel mai mare distribuitor național de energie electrică, continuă campania de informare despre activitățile specifice, dar și despre pașii schimbării furnizorului, printr-o identificare exactă a activităților desfășurate în acest proces, atât de către operatorul de distribuție, de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea