Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

FOTO/VIDEO Alba Mall: Piratul Marius Maier, cel mai tare la Halloween Party

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Complexul Comercial Alba Mall s-a transformat în această seară,  în „tărâmul fermecat”.  Sute de copii costumaţi în zâne, vrăjitoare, cenuşărese, scheleţi, vampiri, monstruleţi sau supereroi precum Batman sau Spiderman şi-au dat întâlnire aici, pentru a sărbători împreună Halloween-ul.

Ce să vă spun, a fost o adevărată nebunie. Copii ţipau de fericire, văzându-se înconjuraţi de eroii lor preferaţi din desene animate precum şi de toată atmsofera creată aici. Distracţia a început printr-o paradă a costumelor, unde pe rând, cei mici au urcat pe scenă şi şi-au prezentat costumele.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cel mai original costum, în acest an, a fost desemnat costumul de pirat al lui Marius Maier. A fost de asemenea premiat şi cel mai simpatic bostan. Nicolae Adrian Bidiga este cel care a dat dovadă de creativitate şi imaginaţie, reuşind să îi convingă pe organizatori că a venit de acasă cu cel mai  original bostan.

 A urmat un moment mult aşteptat de cei mici, lecţiile de vrăjitorie cu Magicianul Iulian. După câteva numere de magie, implicându-i desigur şi pe cei prezenţi, misteriosul Iulian i-a fermecat efectiv pe cei mici, lăsându-i cu „gura căscată”. De asemenea, micuţii s-au întrecut în concursuri distractive precum Mumia, Întrecerea păianjenilor, Concursul de transportat ochi iar apoi s-au jucat de-a Gura monstrului, Chelnerul fantomă sau Şoapta înfricoşătoare.

Pe tot parcursul evenimentului sute de copii au luat parte la sesiunea de face-painting, iar la final s-au împrietenit cu toţii şi s-au distrat la minidiscoteca organizată pe ritmuri de… Halloween.

Una peste alta, a fost o petrecere pe cinste, pentru toţi cei mici, pe care multe zile, poate chiar ani, de aici înainte nu o să o uite!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Invazie de tigrul platanului la Alba Iulia. ”Pișcă, am încercat să stăm afară și nu am putut” Tigrul platanului cauzează mari neplăceri albaiulienilor care au vrut să profite de timpul frumos de afară și să petreacă a doua zi de Paște în aer liber, la Alba Iulia. Ploșnițele dantelate sunt extrem de enervante, iar înțepăturile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea