Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Politică Administrație

UPDATE: Flaviu Cozuc – noul prefect de Alba

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Flaviu Cozuc a fost numit, în urmă cu foarte puțin timp, pentru a ocupa postul de prefect de Alba rămas vacant în urma demisiei lui Dan Coriolan Simedru. Informația a fost confirmată de președintele PC Alba (formațiunea politică ce a avut prioritate pentru a face propunerea), Gheorghe Feneșer.

Noul prefect de Alba este economist, din 2009 și până în prezent a lucrat la Primăria Sebeș – Compartimentul Audit Financiar iar înainte de această perioadă și-a desfășurat activitatea profesională în mediul privat. Are 39 de ani și este din Alba Iulia.

Contactat telefonic a declarat pentru ziarulunirea.ro că nu face parte din niciun partid și nu a făcut niciodată politică. Acesta a mai spus că a fost informat despre numirea sa însă deocamdată nu are nicio înștiințare oficială.

Proiectul de Hotărâre privind eliberarea din funcție a prefectului Dan Coriolan Simedru (care a demisionat pentru a candida în alegerile parlamentare) și numirea noului prefect – Flaviu Cozuc (propus de Partidul Conservator), s-a aflat pe ordinea de zi a Ședinței de Guvern de astăzi.

Potrivit președintelui PC Alba, în urma unor discuții ce au avut loc la nivelul conducerii USL, Partidul Conservator a avut prioritate în numirea unor prefecți din mai multe județe.

”Am fost sunat de domnul Daniel Constantin care mi-a spus că putem propune o persoană pentru funcția de prefect al județului Alba. Propunerea noastră, acceptată și de Guvern, a fost Flaviu Cozuc, o persoană deosebit de serioasă care nu face parte din niciun partid dar este un simpatizant al PC”, a declarat Feneșer.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Drumul comunal DC 195 Bucerdea Vinoasă, din comuna Ighiu, urmează să fie reabilitat: Licitația de peste 2,5 milioane de lei, lansată pe SEAP Primăria comunei Ighiu a publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul numit „Reabilitare drum comunal DC 195 Bucerdea Vinoasa, comuna Ighiu, judetul Alba,” prin care se dorește reabilitarea drumului comunal DC […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea