Rămâi conectat

Curier Județean

Prognoza meteo Alba: Vezi cum va fi vremea în acest weekend!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Vremea în județul Alba se anunță destul de frumoasă pentru acest sfârșit de săptămână, fiind preconizate temperaturi de până la 21 de grade Celsius.

Vineri, 19 octombrie: Temperaturile vor fi cuprinse între 18 grade Celsius și 20 de grade Celsius în timpul zilei și între 7 grade Celsius și 9 grade Celsius pe timpul nopții. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Sâmbătă, 20 octombrie: Vremea va continua să se încălzească , temperaturile maxime fiind cuprinse între 20 grade Celsius și 22 grade Celsius pe timp de zi și între 8 grade Celsius și 10 grade Celsius pe timp de noapte. Cerul va fi senin, nu vor fi șanse de ploaie.

Duminică, 21 octombrie: Vremea va începe să se răcească, temperaturile maxime fiind cuprinse între 17 grade Celsius și 18 grade Celsius în timpul zilei, iar în timpul nopții vor fi cuprinse între 5 grade Celsius și 6 grade Celsius. Cerul va fi parțial înnorat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Și-a montat numerele de înmatriculare de pe remorcă, pe mașină și a pornit la drum: Femeie din Ohaba, cercetată de polițiști pentru conducere cu număr fals de înmatriculare

Bera Larisa

Publicat

în

Și-a montat numerele de înmatriculare de pe remorcă, pe mașină și a pornit la drum: Femeie din Ohaba, cercetată de polițiști pentru conducere cu număr fals de înmatriculare O femeie în vârstă de 53 de ani, din comuna Ohaba a fost prinsă de polițiștii din Ciugud cu numere de înmatriculare false. Aceasta a condus mașina […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea