Rămâi conectat

Curier Județean

Ionela Mariana Danciu, candidat independent la Camera Deputatilor pe colegiul Aiud/Ocna-Mureș, sesizează BEC

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ionela Danciu din Aiud, devenită celebră după ce a reuşit în 2008 să schimbe, după doi ani de procese cu statul român, legea discriminatorie a indemnizaţiilor pentru copii, vrea acum să reprezinte în Parlamentul României locuitorii din Colegiul nr. 4, care cuprinde municipiul Aiud, orasul Ocna Mures şi comunele învecinate.

Mama tripleților, cum mai este cunoscută Ionela Danciu, a făcut o sesizare mai neobișnuită către Biroul Electoral Central, în care solicită să îi fie acceptată lista cu semnăturile necesare (minim 2.000) pentru acceptarea candidaturii pentru Camera Deputatilor și în copie și nu doar în original cum prevede regulamentul actual, întrucât acest lucru ar fi o discriminare. Listele cu semnăturiel susţinătorilor trebuie depuse  in patru exemplare originale, acest lucru implicând costuri pe care candidații independenți, susține Ionela Danciu, nu și le permit precum partidele politice.

„SESIZARE către

BIROUL ELECTORAL CENTRAL

Subsemnata Ionela Mariana Danciu, candidat ¡dependent la Camera Deputatilor, Colegiul Uninominal 4 din judeţul Alba, va adresez prezenta sesizare, pentru a examina de comisiile B.E.C. daca pot depune lista cu semnaturile de susţinere si in copie.

Menţionez ca am la cunostinta faptul ca legea 35/2008 art. 30*1 Ut. c prevede ca aceste tiste trebuiesc depuse in original, dar menţionez ca aceasta prevedere este o discriminare pentru toti candidaţii independenţi, pentru ca noi, respectiv susnumita Ionela Mariana Dantiu si Adrian Sobaru candidat Independent la Colegiul uninominal 5 din Bucureşti, nu avem la dispoziţie resursele unui partid politic din Romania pentru a întocmi listele susţinătorilor in patru exemplare originale.

Va rog sa admiteti sesizarea mea si sa Imi dati rezultat final favorabil pentru a putea depune dosarele pentru candidatura mea pentru Camera Deputatilor, Colegiul Uninominal 4 din judeţul Alba, un dosar in original iar restul de trei exemplare in copie« in fata comisiei de preluare a dosarelor.

11.10.2012. Aiud.

Cu mult respect,

Ionela Dantiu”

Numarul de inregistrare la BEC a acestei sesizari este : 61C / 11.10.2012.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO | Accident pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia: Coliziune între un autoturism și o autoutilitară

Bera Larisa

Publicat

în

VIDEO | Accident pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia: Coliziune între un autoturism și o autoutilitară Un accident a avut loc luni, 22 iulie 2024, în jurul orei 10.30, pe Bulevardul Republicii din Alba Iulia, în urma unei neacordări de prioritate. Citește și: FOTO ȘTIREA TA | ACCIDENT în intersecția din zona Stadion din Alba […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea