Rămâi conectat

Ştirea zilei

Unde sunt, domnule Băsescu, ţepele din Piaţa Victoriei pentru miniştrii portocalii?

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Domnule Băsescu, aţi ajuns preşedintele României la al doilea mandat, promiţându-le românilor că vor trăi bine şi le-aţi luat constant tot ce primiseră în 20 de ani, până şi ultimul rând de piele, în numele crizei nerecunoscută multă vreme şi nestăpânită deloc de diletanţii dumneavoastră portocalii!
Aţi promis în campanii eradicarea corupţiei şi instalarea ţepelor în Piaţa Victoriei pentru miniştri sau alţi demnitari corupţi şi aţi instalat şi girat cinci guverne portocalii imaculate, prin care s-au perindat cei mai mari corupţi guvernamentali ai tuturor timpurilor şi mulţi încă nu se dau plecaţi din funcţii! Media vă dezvăluie cazuri şocante, chiar flagrante, de corupţie şi dumneavoastră, domnule Băsescu, continuaţi să-i susţineţi şi protejaţi pe cei care au devalizat România şi să consfinţiţi punerea în scenă a tot felul de show-uri ieftine şi răsuflate, gen arestările din vămi!
Cum este posibil ca un ministru instalat în funcţie de doar câteva luni să obţină fonduri europene de peste 500.000 de euro şi să-şi plătească soţia şi alţi apropiaţi cu salarii menite chiar să stârnească invidia unui european vestic, iar în acelaşi timp să le spună românilor că muncesc prea puţin şi nu mai merită să fie ajutaţi!?
Nu v-a deranjat absolut deloc reforma dezastruoasă şi chiar cinică a domnului Botiş în ceea ce priveşte mamele, care a promovat înlocuirea concediului de maternitate, de la doi ani, la o soluţie în care mamele puteau alege o variantă cu doi ani, dar cu indemnizaţii plafonate la maxim 1.200 de lei sau una de un an, cu maxim 3.400 de lei! Mamele sunt un lux în România, domnule preşedinte?
L-aţi lăsat pe domnul ministru Botiş să taie cum vrea indemnizaţiile pentru mame, pe cele pentru persoanele cu handicap şi pentru însoţitorii acestora sau pentru familiile defavorizate, dar nu aţi fost la fel de intransigent cu veniturile aranjate prin fonduri europene ale aceluiaşi ministru!
Ar mai fi primit, oare, domnul Botiş, în dar un asemenea proiect, dacă nu era membru de vază al partidului minunat pe care-l ocrotiţi cu toată dragostea şi atenţia, domnule preşedinte Băsescu?
Să vă amintesc şi de inteligenta consilieră a domnului Funeriu sau de descurcăreaţa doamnă Ridzi, de faimoşii domni Videanu şi Berceanu sau de fabuloasele sume aflate la dispoziţia celebrei dumneavoastră fostă consilieră, doamna Udrea, domnule Băsescu?!
Domnul Botiş ajunsese să numere bibilicile din curţile ţăranilor români, ca să-şi justifice penibilele tăieri de ajutoare sociale, dar sacul agonisit de dumnealui din fonduri europene credeţi că n-are nicio legătură cu interdicţia de a primi ce nu i se cuvine, sub nicio formă, din poziţia pe care o ocupă şi cu acordul dumneavoastră?
Domnul Botiş spunea că românilor nu le place munca, iar dumneavoastră, domnule Băsescu, plusaţi nepermis de jignitor, susţinând că poporul român este neperformant!
Cred că acum aveţi toate motivele să fiţi extrem de mândru de capacitatea domnului Botiş de a atrage fonduri europene cu viteza luminii şi de a munci pe brânci şi cu mult spor la propria fundaţie, în România dumneavoastră portocalie…
Deputat PNL Alba, Teodor Atanasiu


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mark Hancheș, mândria Școlii Gimnaziale Ciugud: A luat 10 la matematică, la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze matematică-informatică la HCC Mark Hancheș este mândria Școlii Gimnaziale Ciugud. Tânărul a luat 10 la matematică la Evaluarea Națională 2024 și vrea să studieze mai departe matematică-informatică la HCC. Citește și: FOTO | Țupu Miruna și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea