Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Vineri, la Allegria: Trance Experience cu Dj Mapax şi Dj Legy

Alexandra Mates

Publicat

în

Vineri, 5 octombrie 2012, Club Allegria te invită să petreci alături de DJ MaPaX şi DJ Legy, la Trance Experience. Vei putea asculta piesele compuse de producătorii cunoscuţi ai genului Trance: Armin van Buuren, Markus Schulz, Tiesto… Ai ascultat piesa lui Armin van Buuren – In and Out of Love împreună cu Sharon den Adel (Within Temptation) şi n-ai ştiu în ce gen să o încadrezi? Îţi spunem noi, este Vocal TRANCE!

 Marius Paul s-a născut în Alba Iulia la 20 decembrie 1985. La vârsta de 15 ani a ascultat artişti ca ATB, Tiesto, Armin van Buuren, aceştia având un impact decisiv în alegerea muzicii favorite cât şi a carierei sale de DJ. Din punct de vedere muzical, DJ MaPaX s-a “născut” în 2004. În 2006 a descoperit programul Virtual DJ (din 2007: Traktor) şi a început să pună muzică la radio-uri online (RadioDJ, Trance Vibrations Radio, TranceNET Radio…). Din 2010 a început mai serios treaba învăţând să mixeze pe cele 2 playere CDJ 200 şi mixerul DJM 400 de la Pioneer.

 – 28 mai, 2011 a fost o zi istorică pentru DJ MaPaX, deoarece a debutat în faţa a mii de albaiulieni la zilele oraşului Alba Iulia alături de DJ Project, Dj Raoul, M’Livio şi MC Kotto

23 iulie, 2011 a mixat în Clubul Party Time la Dance and Trance Pool Party în localitatea Istriţa de Jos, judeţul Buzău, alături de Angello T, Theodor Rakco(Denny Rayell), Arjan&Raj(Deadbeatz), Steven White, Rosky (Raltz) şi Starlifter.

26 mai, 2012 a făcut warm-up la zilele oraşului Alba Iulia pentru Play&Win, Edward Maya şi Yves Larock

29 iunie, 2012 a mixat la spaţiile RYMA la petrecerea Ultimate Mix Experience alături de Before&After (Cotora Răzvan şi Negru Narcis)

28 iulie, 2012 a mixat la spaţiile RYMA la petrecerea Ultimate Mix Experience v 2.0 alături de Before&After (Cotora Răzvan şi Negru Narcis)

30 august, 2012 a mixat la spaţiile RYMA la Trance Party alături de debutantul DJ Legy

 DJ Legy (Legian Liviu) s-a născut în Aiud la 8 iunie 1987. În 2002 a ascultat artişti ca ATB, Tiesto, Paul van Dyk aceştia având un impact decisiv în alegerea muzicii favorite cât şi a carierei sale de DJ. În 2010 a descoperit programul Virtual DJ (din 2011: Traktor) şi a început să mixeze. Seturile sale le-a pus pe Soundcloud şi Mixcloud. În 2011 a trimis prietenului său DJ MaPaX un set înregistrat în Traktor, iar acesta văzând talentul său l-a învăţat să mixeze pe cele 2 playere CDJ 200 şi mixerul DJM 400 de la Pioneer. A mixat la petreceri private, însă debutul sau a venit abia în 2012, în 30 august la spaţiile RYMA alături de DJ MaPaX la Trance Party!

 Rezervări la tel.: 0744 527 577


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

DUMINICĂ: Ăștia sunt Balcanii – teatru în aer liber, cu Skepsis, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia Duminică, 21 iulie 2024, ora 19.30, în fața Muzeului Național al Unirii Alba Iulia, Skepsis vă invită la o o nouă seară de teatru în aer liber! Citește și: Truck Tuning Art 2024: Sute de litri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea