Rămâi conectat

Curier Județean

Alte 3 prostituate din Alba prinse de polițiști în flagrant pe șoseaua de centură a municipiului

Bogdan Presecan

Publicat

în

“Vânătoarea” prostituatelor din Alba Iulia de către oamenii legii a continuat și la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de investigaţii criminale prinzând în flagrant pe șoseaua de centură a orașului 3 tinere în timp ce prestau servicii sexuale unor clienți. Alte 4 prostituate au fost amendate în urma acțiunii IPJ Alba.

 “Astfel, în data de 28 septembrie, pe şoseaua de centură a municipiului Alba Iulia au fost depistate B.A.N. şi C.C.M., două tinere de 24 şi 22 de ani, în timp ce întreţineau raporturi sexuale, contra unor sume de bani, cu doi bărbaţi din judeţul Alba, respectiv Mehedinţi.

În data de 29 septembrie a fost identificată P.A.M., de 29 de ani, din comuna Berghin în timp ce întreţinea raporturi sexuale, contra unei sume de bani cu un bărbat de 26 de ani, din judeţul Alba.

Celor 3 tinere le-au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de prostituţie.

Tot în cadrul acţiunii au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.500 lei, pentru contravenţii constatate în baza art. 3 pct. 6 din Legea 61/1991 (atragerea de persoane, sub orice formă, săvârşită în localuri, parcuri, pe străzi sau în alte locuri publice în vederea practicării de raporturi sexuale cu acestea spre a obţine foloase materiale …)”,  se arată în comunicatul IPJ Alba.

 foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge!

Unirea Ziarul

Publicat

în

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge! Un bărbat din Alba Iulia care a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea