Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

UPDATE: Accident în Laz, comuna Săsciori – o persoană decedată și alta rănită grav

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O persoană a decedat iar alta a fost rănită grav în urma unui accident rutier produs duminică noaptea, pe DN 67 C, în localitatea Laz din comuna Săsciori.

Potrivit polițiștilor, un autoturism în care se aflau 5 persoane a izbit în plin zidul unei case. La fața locului se desfășoară cercetări.

UPDATE: Din primele cercetări efectuate rezultă că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. Șoferul în vârstă de 26 de ani, pierdut controlul direcției autoturismului Skoda și a ieșit de pe carosabil. În urma impactului cu zidul casei pasagerul din dreapta șoferului, un tînăr de 19 ani din comuna Săsciori și-a pierdut viața iar un alt tânăr, de 17 ani a fost rănit grav și a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Ceilalți doi pasageri din mașină și șoferul au suferit răni minore pentru care nu a fost necesară internarea în spital.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății

Ziarul Unirea

Publicat

în

VINERI: Ziua Independenței Naționale a României, Ziua Victoriei în Europa și Ziua Europei, sărbătorite la Alba Iulia. Slujbă religioasă, alocuțiuni și program artistic, în Piața Cetății Instituţia Prefectului – judeţul Alba organizează vineri, 10 mai 2024, cu începere de la ora 12.00, un ceremonial religios și militar dedicat sărbătoririi Zilei Victoriei în Europa, Zilei Europei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea