Rămâi conectat

Curier Județean

A ajuns la Psihiatrie după ce și-a incendiat autoturismul

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Poliţiştii din Livezile au constat joi după-amiază, că V.I., de 30 de ani, din localitatea Livezile şi-a incendiat autoturismul în câmp, în extravilanul localităţii Poiana Aiudului.

Autoturismul a ars în întregime iar în urma verificărilor efectuate a rezultat că în momentul în care a provocat incendiul bărbatul era sub influenţa alcoolului.

După producerea evenimentului, V.I. s-a deplasat la domiciliul său unde a avut un comportament violent faţă de familie, ameninţând că va incendia şi locuinţa. Poliţiştii au intervenit, bărbatul fiind transportat cu ambulanţa la Spitalul de Psihiatrie Alba Iulia, unde a rămas internat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FACIAS aduce acuzații grave la adresa poliției: Aparatele DrugTest, risipă de fonduri publice

Bera Larisa

Publicat

în

FACIAS aduce acuzații grave la adresa poliției: Aparatele DrugTest, risipă de fonduri publice Fundația pentru Apărarea Cetățenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) a acuzat, vineri, Poliția Română pentru risipirea resurselor financiare pe aparate DrugTest care au o marjă de eroare mare. Organizația oferă cetățenilor un model de acțiune în instanță pentru a solicita despăgubiri în urma […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea