Rămâi conectat

Actualitate

La Ocna Mureș, taxe de funcționare de 10 ori mai mici pentru baruri și restaurante

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Dacă locuitorii Ocna Mureșului nu vor scăpa foarte repede de necazuri, cel puțin vor avea unde ”să le înece”. După ce administrația locală a hotărât să scadă de 10 ori taxele de funcționare pentru baruri și restaurante, cu siguranță în următoarea perioadă se vor deschide în oraș o mulțime de astfel de unități.

Primăria a anunţat că joi 30 august 2012, în şedinţa de Consiliu Local, s-au modificat două taxe de funcţionare: cea pentru baruri care scade de anul viitor de la 2.000 de lei la 200 de lei și cea pentru restaurante, care scade de la 4.000 de lei la 400 de lei.

”Se încearcă astfel ca serviciile de alimentaţie publică să-şi îmbunătăţească prestările specifice prin propriile mijloace financiare, fără ca primăria să impună taxe enorme”, explică reprezentanții administrației locale.

Aceștia au spus că nu se tem de înmulțirea bruscă a ”crâșmelor” din oraș deoarece regulile sanitar-veterinare și de igienă sunt foarte stricte și destul de greu de asigurat iar controalele vor fi drastice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

FOTO | Evaluare națională 2024: Model pentru contestații. Ce trebuie să știe candidații

Bera Larisa

Publicat

în

FOTO | Evaluare națională 2024: Model pentru contestații. Ce trebuie să știe candidații Miercuri, 3 iulie, absolvenții clasei a VIII-a, vor afla dacă au trecut cu succes probele la limba română, matematică și limba maternă. Primele rezultate ale probelor scrise de la Evaluarea Națională 2024 vor fi afișate până la ora 14.00. Apoi, cei nemulţumiţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea