Rămâi conectat

Actualitate

Trei femei au prădat biroul unei firme din Alba Iulia

Bogdan Presecan

Publicat

în

Trei femei din Deva, dintre care una se află deja în arestul Poliției, au fost identificate de oamenii legii, ca fiind autoarele unui furt comis sâmbătă, ziua în amiaza mare, dintr-un birou al unei societăți comerciale din Alba Iulia.

În data de 18 august, ora 13.32, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au fost sesizați prin apel de urgență 112, cu privire la producerea unui furt, de către trei femei, dintr-o societate comercială din Alba Iulia, județul Alba.

Echipa de polițiști deplasată imediat la fața locului, din primele cercetări, a constat faptul că se reclamă furtul sumei de 1300 lei dintr-un birou din incinta societății. De asemenea, la fața locului, polițiștii au reușit reținerea uneia dintre cele trei autoare, iar în urma legitimării s-a constat că aceasta este M.G. de 45 de ani din municipiul Deva, județul Hunedoara.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au reușit identificarea celorlalte două suspecte, acestea fiind B.M. de 34 ani și A.E. de 30 de ani, amândouă tot din municipiul Deva, județul Hunedoara.

Prejudiciul, în valoare de 1300 lei, urmează a fi recuperat și predat părții vătămate.

În data de 19 august, M.G. a fost prezentatată Parchetului de pe lângă Judecatoria Alba Iulia, cu propunere de punere în mișcare a acțiunii penale și arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, propunerea fiind însușită de către Parchet, iar M.G. a fost prezentată Instanţei de Judecată, care a emis pe numele acesteia un mandat de arestare preventivǎ pentru o perioadǎ de 29 de zile, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Alba.

Pentru celelalte două suspecte, B.M. și A.E., în cursul zilei de astăzi, polițiștii vor prezenta Parchetului de pe lângă Judecatoria Alba Iulia propunerea de punere în mișcare a acțiunii penale pentru comiterea infracțiunii de furt calificat și arestarea preventivă în lipsă.

În continuare față de cele trei femei polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat, precum și pentru documentarea întregii activități infracționale.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate

Bera Larisa

Publicat

în

25 iulie | COD GALBEN de furtună în Alba: Averse torențiale și descărcări electrice. Zone vizate ANM a emis joi, 25 iulie 2024, o avertizare cod galben de furună în județul Alba, valabil până la ora 21.30. Zone vizate : Județul Alba: Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Zlatna, Câmpeni, Teiuș, Abrud, Ighiu, Săsciori, Bistra, Vințu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea