Rămâi conectat

Curier Județean

Copil de 7 ani accidentat grav la Bistra, în timp ce se deplasa pe biciletă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un băiat de 7 ani a fost grav accidentat, în timp ce circula regulamentar pe  strada Rude, din comuna Bistra, de către o autoutilitară condusă de un tânăr din Câmpeni.

Șoferul se pare căcircula cu o viteză prea mare pentru condițiile de drum și a intrat pe contrasens, acroșându-l pe minor.

Potrivit IPJ Alba, în data de 13 august 2012 orele 1930 , Poliţia Oraşului Baia de Arieş, a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Rude, din comuna Bistra, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că I.C.C., de 26 de ani, din Cîmpeni, în timp ce conducea o autoutilitară în direcţia Păşteşti – Valea Mare, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la dreapta a pătruns pe contrasens unde a acroşat un minor de 7 ani, care circula pe bicicletă.

În urma accidentului minorul a suferit multiple leziuni la nivelul membrelor precum şi un traumatism cranio cerebral, fiind transportat la spitalul din Alba Iulia pentru investigaţii şi acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat  cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge!

Unirea Ziarul

Publicat

în

2 ani de închisoare cu suspendare pentru un bărbat din Alba Iulia depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge! Un bărbat din Alba Iulia care a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 3 grame alcool pur în sânge a încheiat un acord de recunoaștere a vinovăției cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea