Rămâi conectat

Ştirea zilei

Florin Roman întreabă, Daniel Sabău nu răspunde… | 11 aprilie 2011

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

11 aprilie 2011 | În urma cu o săptămână, în calitate de albaiulian, liberalul Florin Roman, adresa o serie de întrebări administratorului SC Grup Corint, Daniel Sabău, cel care se ocupă de restaurarea Cetăţii Alba Carolina. Aşa cum ne-am obişnuit, nici Corint-ul, dar nici Primăria nu răspunde acestor solicitări, deşi discutăm despre informaţii care îi interesează pe albaiulieni. Mult trâmbiţata transparenţă este o păcăleală ca şi aşa-zisul parc inaugurat la sfârşitul săptămânii trecute, în şanţurile Cetăţii. Aşadar, începând de astăzi voi încerca să răspund albaiulienilor punctual la fiecare întrebare, la care Daniel Sabău şi primarul de betoane refuză să răspunda albaiulienilor.
2.Barierele instalate acum vor fi traversate pe baza unei taxe, dacă vă iasă bine proiectul?
Istoria recentă ne arată că întotdeauna la Alba Iulia vom plăti o taxă, într-o formă sau alta. Cel puţin, atât timp cât Mircea Hava va fi primar la Alba Iulia. Nimeni nu-i poate schimba mentalitatea de „tăietor de bilete”. Noi am propus eliminarea taxei pentru localnici (care sunt oricum plătitori de taxe şi impozite). Mircea Hava şi majoritatea sa (PDL) au hotărât să o menţină. Asta ne arată fără urma de îndoială că „primarul betoanelor” îi tratează pe albaiulieni ca turişti în propriul lor oraş. Din păcate, banii nu ajung la Primărie, măcar de ar ajunge în bugetul oraşului. Nu, practic toţi banii încasaţi din taxă intră în buzunarul firmei Corint. De Cetate ar trebui să beneficiem noi albaiulienii. Din păcate beneficiază doar unii. Tot din păcate sunt alţii care spun că „nu contează” unde se duc banii din Cetate şi tot ei se miră şi se supără apoi că au doar 700 de RON pe cartea de muncă într-un oraş sărăcit în acest fel. Cetatea ar trebui să fie liberă, fără taxe, pentru albaiulieni şi nu pentru o firmă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

TOPUL RUȘINII în Alba, la Evaluarea Națională 2024: Școlile cu ZERO elevi peste nota 5 la examen

Bera Larisa

Publicat

în

TOPUL RUȘINII în Alba, la Evaluarea Națională 2024: Școlile cu ZERO elevi peste nota 5 la examen Evaluarea Națională este un moment esențial în viața fiecărui elev din România, oferindu-le șansa de a-și demonstra cunoștințele acumulate pe parcursul anilor de școală și de a obține notele necesare pentru admiterea în liceu. Totuși, anul 2024 a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea