Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Atenție la țepele prin e-mail, marca “Stimate client Banca Transilvania”!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Internet-ul este plin de țepe. Mare atenție ce e-mailuri deschideți din secțiunea SPAM!
În ultimele zile am primit mai multe e-mailuri redirecționate în secțiunea SPAM de la Banca Transilvania.

Iată ce spune în e-mail:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Stimate client Banca Transilvania,

Departamentul nostru tehnic si-a actualizat recent serviciile noastre online, ca urmare al acestui upgrade va rugam sa confirmati detaiile dvs. de accesare a contului online. Imposibilitatea de a confirma detaliile contului online va duce la suspendarea definitva a acestuia.

Click aici pentru a fi redirectat pe pagina securizata a Banca Transilvania.

Administratia va solicita sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile cauzate si isi exprima recunostinta pentru cooperarea dvs. . 

 © 2006-2012 Banca Transilvania. Toate drepturile rezervate.

La pagina unde ești redirecționat, ar trebui să te convingi de faptul că e o înșelătorie. Ți se  cere numărul de card, data expirării etc..pe scurt date suficiente să rămâi fără bani în cont!

Mesajul de timp unul de tip phishing, adică o tentativă de a obține ilegal informații, nume de utilizatori, parole și alte date personale legate de conturi și carduri bancare, sub masca unei  entități de încredere, cum este în cazul de față Banca Transilvania.

Cum ne ferim de asemenea capcane ? Nu dam click pe nici un link din nici un mesaj E-mail. Daca vrem sa accesam pagina BT24, o facem direct din pagina bancii sau o introducem adresa manual de fiecare data – www.bt24.ro. Orice abatere de la aceasta regula simpla ne poate transforma in victime.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Când va ajunge Lumina Sfânta la Alba Iulia: O delegație a Arhiepiscopiei o va prelua de la Aeroportul Internațional din Sibiu

Bogdan Ilea

Publicat

în

Când va ajunge Lumina Sfânta la Alba Iulia: O delegație a Arhiepiscopiei o va prelua de la Aeroportul Internațional din Sibiu O delegație a Arhiepiscopiei din Alba Iulia urmează să preia de la Aeroportul Internațional din Sibiu, sâmbătă, 4 mai, Lumina Sfântă care va fi adusă de la Ierusalim. Și în acest an, credincioșii dreptslăvitori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea