Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

8 aprilie: ”Capra cu trei iezi”, premieră la Teatrul de Păpuși ”Prichindel” din Alba Iulia. Duminică, copiii pot întâlni personajele din spectacol în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teatrul de Păpuși ”Prichindel” Alba Iulia anunță prezentarea noii producții teatrale cu titlul ”Capra cu trei iezi”, în regia colectivă: Teodora Popa, Ramona Mincu Benchea, Viorica Boda, Irina Melnic, având la bază povestea cu același titlu scrisă de Ion Creangă. Spectacolul va avea premiera pe data de 8 aprilie 2017, ora 12.00, la sediul teatrului.

Duminică, 2 aprilie între orele 17.00 – 18.00, sunteți așteptați pe traseul Poarta I – Piața Cetății pentru a vă întâlni cu personajele din spectacol.

Capra cu trei iezi, o creație colectivă și originală a Teatrului de Păpuși PRICHINDEL din Alba Iulia, aduce în scenă un spectacol  surprinzător, plin de haz, cântec și culoare. O poveste care încântă publicul indiferent de vârstă în care regăsim povețele pe care Ion Creangă a vrut să le transmită. O piesă îmbogățită cu personaje noi, construită pe un scenariu cu foarte mult umor, o scenografie cu puternice accente tradiționale românești  și acorduri vesele. Cei trei iezi cucuieți vă invită să țineți piept împreună lupului cel rău… !!!

Echipa spectacolului este formată din: dramatizarea: Cristian Pepino, regia colectivă: Teodora Popa, Ramona Mincu Benchea, Viorica Boda, Irina Melnic, scenografia: Marian Sandu, muzica: Levente Szöcs, distribuția: Ramona Mincu Benchea, Irina Melnic, Teodora Popa, Viorica Boda, Rareș Bogdan Porca, Mădălin Costea, Piekny Ghiciuc, Cătălina Mihăilă, regia tehnică: Elena Madaras, sculptură/pictură: Marian Sandu și Oriana Pelladi, lumini: Ovidiu Tămășan, Călin Popa, sunet: Florin Andrea, tehnicieni scenă: Răzvan Laszlo, Horia Oarga, croitorie: Mirela Tămășan, tâmplărie: Marin Goia.

Durata spectacolului: 50 minute.

 Limba în care se joacă spectacolul: română. (C.M.)

[nggallery id=3689]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea