Rămâi conectat

Actualitate

6 ianuarie: Prima eclipsă parțială de Soare din anul 2019. La ce oră are loc în România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prima duminică din anul 2019 vine cu o eclipsă parțială de Soare. Eclipsa de soare va aduce oportunități din punct de vedere profesional. În timp ce activează pentru nativii Gemeni casa banilor, Leii încep să se organizeze, planul profesional fiind vizat.

Nativii Fecioară trebuie să iasă din zona de confort și să riște, în timp ce Vărsătorii au șanse să fie remarcați. Peștii au posibilitatea de a rezolva unele probleme. Aceștia nu vor mai tolera pe oricine în viața lor și vor face curățenie generală.

Eclipsa parțială de Soare va fi vizibilă în nord-estul Asiei, nordul Oceanului Pacific, însă nu și în România. Fenomenul se va suprapune și cu Luna Nouă în Capricorn.

În România, Luna Nouă în Capricorn, conjuncția Soare-Lună în semnul Capricornului, la 15 grade, are loc pe 6 ianuarie, ora 3.28.

Următoarea eclipsă de Soare parțial vizibilă din România va avea loc în iunie 2020, dar discul solar nu va fi acoperit decât în proporție de 11% pentru cei din București.

Sursa: dcnews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea