Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

5,5 miliarde de lei, pentru baza sportivă din Vinerea – Cugir

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consiliul local Cugir a aprobat documentaţia în faza de studiu de fezabilitate „Reabilitare bază sportivă Vinerea Cugir”. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 551.874 de lei (peste cinci miliarde şi jumătate lei vechi) durata de realizare fiind de 7 luni. Demersul presupune reabilitare clădire existentă şi vestiare, mansardare clădire, racordare la reţelele de utilităţi, apă şi energie electrică, execuţia a două tribune cu o capacitate de 100 locuri pe structura din lemn. Proiectul mai prevede împrejmuirea bazei cu gard în structura din lemn dar şi balastarea drumului de acces din strada Culturii. Potrivit referatului de specialitate, terenul face parte din domeniul public al localităţii Vinerea fiind liber de orice sarcină. Interpelat de consilierul local Marin Morariu în legătură cu valoarea mare a investiţiei pe timp de criză, primarul Adrian Teban a declarat că „nu există altă sursă de finanţare decât de la bugetul local. Dar dacă nu vor fi bani, nu facem lucrările”, a precizat Teban. ( C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan:  „Cu bună credință, candidez la Consiliul Județean pentru că vreau mai mult pentru Alba și mai bine pentru oameni” „Este nevoie de un schimb de generații în administrația județeană. Generația mea are obligația de a îngriji ce au construit părinții și bunicii noștri și de a dezvolta județul pentru generațiile viitoare. E o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea