500 de liceeni din Alba vor să fie cool. Ei s-au înscris în competiţia costumelor realizate din materiale reciclabile

Agenţia Locală a Energiei Alba – ALEA alături de Consiliul Judeţean Alba organizează ediţia a treia a campaniei „E COol!” care până acum s-a dovedit a fi un succes prin numărul celor implicaţi pi prin rezultatele obţinute. În acest an, un mare număr de elevi ai liceelor din Alba s-au înscris în competiţie: este vorba despre 47 de grupuri totalizând aproape 500 de tineri din 25 de licee.

Campania are forma unei competiţii între grupuri de maxim 10 persoane, formate din elevi de liceu, care vor trebui să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate. Ei trebuie sã refolosească într-un mod inedit deşeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte.

ELIT

Costumele astfel realizate vor fi prezentate în cadrul unei parade care va avea loc la Alba Mall, în data de 3 aprilie 2012. Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol susþinut de Maximilian, interpretul cunoscutului hit „Sophie”.

Marele premiu al concursului va consta într-o excursie de două zile la care vor participa membrii primelor 3 grupuri clasate în funcţie de numărul de puncte acordate de juriu. Alte premii: 5 premii pentru cele mai bune costume (în urma unei jurizări deschise pe facebook) şi 3 şedinţe foto de studio pentru cele mai promitătoare prezentări.

Partenerii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Alba Mall, Cercul de Marketing al Universităţii „1 Decebrie 1918” Alba Iulia şi nu în ultimul rând Consiliul Judeţean al Elevilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...