Rămâi conectat

Curier Județean

500 de liceeni din Alba vor să fie cool. Ei s-au înscris în competiţia costumelor realizate din materiale reciclabile

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Agenţia Locală a Energiei Alba – ALEA alături de Consiliul Judeţean Alba organizează ediţia a treia a campaniei „E COol!” care până acum s-a dovedit a fi un succes prin numărul celor implicaţi pi prin rezultatele obţinute. În acest an, un mare număr de elevi ai liceelor din Alba s-au înscris în competiţie: este vorba despre 47 de grupuri totalizând aproape 500 de tineri din 25 de licee.

Campania are forma unei competiţii între grupuri de maxim 10 persoane, formate din elevi de liceu, care vor trebui să realizeze costume din materiale reciclabile/reciclate. Ei trebuie sã refolosească într-un mod inedit deşeuri din mediul înconjurător, transformându-le în îmbrăcăminte.

Costumele astfel realizate vor fi prezentate în cadrul unei parade care va avea loc la Alba Mall, în data de 3 aprilie 2012. Prezentarea de modă va fi urmată de un spectacol susþinut de Maximilian, interpretul cunoscutului hit „Sophie”.

Marele premiu al concursului va consta într-o excursie de două zile la care vor participa membrii primelor 3 grupuri clasate în funcţie de numărul de puncte acordate de juriu. Alte premii: 5 premii pentru cele mai bune costume (în urma unei jurizări deschise pe facebook) şi 3 şedinţe foto de studio pentru cele mai promitătoare prezentări.

Partenerii evenimentului sunt: Primăria Municipiului Alba Iulia, Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, Alba Mall, Cercul de Marketing al Universităţii „1 Decebrie 1918” Alba Iulia şi nu în ultimul rând Consiliul Judeţean al Elevilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea