Rămâi conectat

Curier Județean

4 permise de conducere reținute pentru neacordare de prioritate pietonilor și 51 de sancțiuni date de polițiștii din Alba Iulia, după o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere

Ziarul Unirea

Publicat

în

4 permise de conducere reținute pentru neacordare de prioritate pietonilor și 51 de sancțiuni date de polițiștii din Alba Iulia, după o acțiune de prevenire a accidentelor rutiere

Poliţia Municipiul Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare în municipiu, cu scopul prevenirii accidentelor rutiere datorate neacordării priorității de trecere pietonilor și indisciplinei pietonale. Au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale.

La data de 16 iunie 2021, Poliţia Municipiului Alba Iulia a organizat o acţiune cu efective suplimentare, în municipiul Alba Iulia, în scopul creşterii gradului de siguranţă rutieră. Poliţiştii au urmărit, în special, depistarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate pietonilor, precum și a pietonilor care se angajează în traversări neregulamentare.

Au fost depistați și sancționați contravențional, 4 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor și 8 pietoni care au traversat prin loc nepermis.

Alți 39 de conducători auto au fost sancționați pentru alte abateri de la normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

Au fost reţinute 4 permise de conducere, toate pentru neacordare de prioritate pietonilor şi a fost retras un certificat de înmatriculare.

La acțiune au participat și jandarmii.

Acţiunile pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, pe raza municipiului Alba Iulia, vor continua, iar poliţiştii le recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulaţie rutieră!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea