379 de persoane „cazate” în arestul IPJ Alba

În Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Alba au fost „cazate” 379  persoane în 2010, faţă de 251 în anul 2009. Din totalul persoanelor introduse în arest, 288 au fost bărbaţi, 23 femei, 14 minori, 54 tineri între 18 şi 21 de ani şi 8 cetăţeni străini. Nu au fost înregistrate cazuri de introducere nelegală şi nici puneri în libertate nelegale. În arestul unităţii şi pe timpul escortărilor nu au fost înregistrate evenimente negative: automutilări, tentative de suicid, evadări etc. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

David 27 ianuarie 2011 at 22:07

Interesant de stiut ar fi si faptul citi dintre „cazati” sunt de aparteneta religioasa patriarhal-crestina si citi sunt Rtionalisti?
De asemenea ar fi de dorit a se sti citi dintre crestinati sunt „mintuitii” de faptele RELE si citi sunt „mintuiti” de PEDEAPSA pacatelor (fapte anti sociale,imorale etc.. )
Într’o Republica Laica cu o Guvernare eminamente patriarhal-crestina si o populatie de aproximativ 15-20% Rationalisti restul crestini prin definitie si „crestini” pt.ca NU stiu ce este patriarhatul si patriarhatul sub forma de manifestare crestina,mi se pare Logic acest demers de „nuantare” a celor certati cu DREPTATEA,Dreptatea, deoarece posibil ca multi dintre „cazati” sa fi incalcat LEGEA (reguli obligatoriii) fara sa fie vinovati de incalcarea DREPTATII.
Este de notorietate pt.Rationalisti faptul ca Legea este o blasfemie la adresa DREPTATII si PRINCIPILOR SALE,asta deoarece termenul Lege se refera la Obligativitatea respectarii REGULILOR iar DREPTATEA la continutul REGULILOR.
Cite din Regulile Sociale,Juridice etc.. instituite prin Lege sunt Drepte si datorita acestui fapt trebuiesc respectate si cite Reguli sint profund Nedrepte trebuind a fi respectate pt.ca sunt Lege(obligatori)?
Desteapta’te romane ……

Comentariile sunt oprite