Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

34 de cetățeni români expulzați înapoi în România. Din ce cauză îi dă afară Marea Britanie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un zbor charter a fost organizat de autoritățile din Marea Britanie, astăzi, 4 februarie, pentru a fi transportați 34 de cetățeni români, care au fost expulzați din această țară, confrom legislației proprii, în materia imigrării.

„Pe Aeroportul Internațional „Henri Coandă” București, persoanelor respective li se vor efectua formalitățile de intrare în țară, de către polițiștii de frontieră.

Având în vedere că cei în cauză vin din Marea Britanie, stat care se află pe lista țărilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, reprezentanţii Direcției de Sănătate Publică vor efectua triajul epidemiologic și vor lua măsurile prevăzute de lege.

Citește și: Drepturile părinţilor 2021: Concedii pentru creşterea şi îngrijirea copilului, indemnizaţii şi zile libere

Verificarea şi monitorizarea respectării, de către persoanele în cauză, a măsurilor dispuse se va realiza de organele de control.

Precizăm că persoanele în cauză nu au fost expulzate ca urmare a unor proceduri judiciare, precum transferul de persoane condamnate, pentru a finaliza pedepsele pe teritoriul României sau extrădarea unor persoane urmărite de autoritățile române”, se arată într-un comunicat de presă.

Sursă: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea