Rămâi conectat

Cultură Educație

31 IANUARIE: Spectacolul „Cerere în căsătorie” de Cehov, prezentat de Skepsis, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cerere in casatorieÎncepe „Stagiunea cu Skepsis”. Vineri, 31 ianuarie 2014, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, grupul de teatru Skepsis prezintă publicului spectacolul „Cerere în căsătorie”, de A.P.Cehov – o comedie purtând amprenta marelui dramaturg rus, care satirizează modul în care mica nobilime de la ţară amesteca dragostea şi interesul atunci când se punea problema legăturilor de familie.

 Acesta este primul spectacol din proiectul “Stagiunea cu Skepsis” prin care trupa de teatru îşi propune să ofere albaiulienilor 10 spectacole de teatru şi divertisment în acest an, incluzând piese din repertoriu, două premiere,  spectacole de umor şi divertisment.

 Piesa “Cerere în casatorie” de Cehov, ce va fi prezentată în data de 31 ianuarie, este un studiu dramatic despre oamenii singuri care nu şi-au găsit jumatatea, oameni care sunt confuzi, care nu-şi mai găsesc locul şi echilibrul. Singura lor dorinţă este de a-şi trăi viaţa alături de cineva, de a se implica serios emoţional într-o relaţie. Dar piedica în calea fericirii lor este însăşi natura lor, felul lor de-a fi.

 Biletele la spectacol costă 5 lei şi se găsesc începând de luni, 27 ianuarie 2014, la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor, între orele 09.00 – 15.00 sau la intrare.

 Stagiunea cu Skepsis este dedicată demersului de strângere de fonduri prin care trupa de teatru Skepsis doreşte să dobândească un spaţiu pe care să-l amenajeze şi în care să funcţioneze ca teatru comunitarînţeles ca un centru cultural-artistic şi de divertisment, dar şi de dezvoltare personală prin artă, un spaţiu în care o trupă de teatru născută în interiorul comunităţii şi pentru comunitate va oferi albaiulienilor şi turiştilor stagiuni de spectacole, evenimente şi programe cultural-artistice şi cursuri de dezvoltare personală.

Din distribuţia spectacolului fac parte: Stepan Stepanovici CiubukovViorel Cioflica, Natalia Stepanovna – Olga Surd, Ivan Vasilievici Lomov  – Eugenio, SergheiBogdan Berar, Vania –  Răzvan Cociobea.  Regie: Cioflica Viorel. Sunet: Ovidiu Olea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea