Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

30 ianuarie | Furnizarea apei, întreruptă în mai multe localități din județul Alba: Se execută lucrări la Stația de Pompare Galda

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

30 ianuarie | Furnizarea apei, întreruptă în mai multe localități din județul Alba: Se execută lucrări la Stația de Pompare Galda

Cetățenii mai multor localități din județul Alba se vor confrunta cu întreruperi ale furnizării cu apă potabilă, începând de marți, 30 ianuarie, când vor avea loc lucrări la Stația de Pompare Galda.

Compania de apă informează consumatorii că în data de marți 30 ianuarie, începând cu ora 4.00, se vor efectua în incinta Stației de Pompare Galda lucrări de cuplare a noilor conducte de alimentare cu apă potabilă realizate prin proiectul major POIM co-finanțat din fonduri europene.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Pentru efectuarea acestor lucrări, se va intrerupe furnizarea apei potabile în localitățile Beldiu, Galda de Jos, Mesentea, Leorint, Rădesti, Mescreac, Mirăslău, Ormeniș, Decea, Crăciunelu de Jos, Crăciunelu de Sus, Mihalț, Bucerdea Grânoasă, Rădesti, Unirea, Noslac, Cisteiu de Mureș, Micoșlaca, Uioara de Sus, Uioara de Jos, Benic, Războieni și Căptalan. De asemenea, pe parcursul efecturii lucrărilor, în localitățile Stremț, Geoagiu de Sus și Geomal furnizarea apei potabile se va efectua cu presiune scăzută.

Durata estimată a întreruperii este de 30 de ore.

Consumatorii sunt rugați să își asigure rezerva de apă necesară pe perioada întreruperii și sunt înștiințați că la reluarea furnizării cu apă potabil este posibil să apară depășiri ale parametrului turbiditate, caz in care este indicat să utilizeze apa numai în scopuri menajere.

Eventualele perturbații, precum și zona în care ele apar, trebuie semnalate imediat Dispeceratului Alba Iulia la numărul de telefon 0258.834.501, în vederea intervenției.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului

Alexandra Mates

Publicat

în

SÂMBĂTA MARE, ultima zi din Săptămâna Patimilor. Obiceiuri, tradiţii şi superstiţii, înainte de Învierea Domnului Sâmbăta Mare este ziua dinaintea Paştelui şi ultima zi a Săptămânii Patimilor, în care creştinii ortodocşi prăznuiesc îngroparea trupească a Mântuitorului. În această zi credincioşii se roagă, îşi amintesc de patimile suferite de Hristos pentru mântuirea omenirii şi se pregătesc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea