30-31 mai Conferinţă Internaţională la UAB: Profesori români şi străini vor dezbate managementul carierei

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

univUniversitatea 1 Decembrie 1918 Alba Iulia va găzdui în perioada 30-31 mai prima ediţie a Conferinţei Internaţionale “Managementul carierei în societatea bazată pe cunoaştere” care se va desfăşura din doi în doi ani. Subiectele dezbătute în cadrul conferinţei vor fi oportunităţile unei carieri în spaţiu european, sfaturi în carieră, cum să-ţi pui în valoare calităţile într-o piaţă comercială, politicile privind incluziunea grupurilor vulnerabile prin intermediul pieţei forţei de muncă, dar şi despre modelele care le au tinerii în viaţă.

La evenimentul organizat de Centrul de Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră (CICOC) din cadrul Universităţii „1 Decembrie 1918” şi-au anunţat prezenţa aproximativ 200 de persoane dintre care 150 tineri.  Deschiderea oficială va avea loc în 30 mai în Aula Mare (Amfiteatrul A9), iar în prima zi specialişti în domeniul resurselor umane de la companiile Microsoft Romania, Transavia, Supremia Grup, Adecco Resurse Umane, Generali Group vor susţine prezentări în faţa celor prezenţi cu scopul de a le dezvălui modalităţi de promovare personală, construirea carierei proprii, modalităţi de recrutare şi selecţie dar şi forme de promovare personală. Prezentarea va fi însoţită de o sesiune de întrebări ale studenţilor la care practicienii în resurse umane le vor găsi răspunsuri.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

A doua zi va avea loc o serie de manifestări dedicate studenţilor şi specialiştilor deschiderea fiind la ora 10.00 în Sala Senatului UAB. De la ora 11.00 vor avea loc două sesiuni paralele de prezentări a unor lucrări ştiinţifice în care se va vorbi  despre consilierea în carieră, oportunităţile de carieră în spaţiul european, corelarea abilităţilor şi competenţelor. La dezbateri vor participa cercetători şi psihologi de la universităţi din ţară şi străinătate. De la ora 15.00 va avea loc atelierul „Posibilităţi reale de inserţie a absolvenţilor pe piaţa muncii din perspectiva agenţilor publici şi privaţi”, iar de la ora 17.00 în Sala Aula Mică va avea loc prelegere despre „Oportunităţi pierdute şi găsite în Educaţie”.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Dragoș SUCIU

Email: dv.suciu@yahoo.com
Tel: 0740.084.098

Facebook