30.000 bilete vândute la Untold 2019, fără a fi anunțat line-up-ul festivalului!

Ediția de anul viitor, 2019, se anunță una cu totul specială pentru iubitorii festivalului Untold, ce au epuizat rapid și cea de-a două rundă de abonamente puse în vânzare de către organizatori. 

Dacă în prima zi s-au vândut 15.000 de bilete în numai 3 minute, la cea de-a doua strigare au fost epuizate alte 15.000 de bilete în 10 minute. “Vă mulțumim că aveți încredere în noi. Interesul pentru abonamente depășește orice așteptări. Zeci de mii de fani își doresc să-și asigure un loc pentru unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din Europa”, au declarat organizatorii festivalului.

ELIT

Ajuns la cea dea cincea ediție, festivalul Untold se va desfășura în perioada 1-4 august 2019, la Cluj Napoca, line-up-ul urmând a fi anunțat la începutul lui 2019 de către organizatori. Cel mai probabil de pe afișul Untold 2019 nu va lipsi Armin Van Buuren, prezent și la celelalte patru ediții, dar și alte nume mari între care David Guetta, Alesso, Dimitri Vegas & Like Mike sau Alan Walker.

Abonamentul pentru cele patru zile de festival costă 119 euro plus taxe, iar un abonament VIP poate fi achizitionat la prețul de 269 de euro plus taxe. Acestea pot fi cumpărate de pe untold.com

Lucian Danciu

Dan HENEGAR